Starul serialului Marvel Agents of SHIELD este noul Terminator

de Cristina Grigore în 16 Apr 2018
Gabriel Luna preia în reboot celebrul rol al lui Schwarzenegger

Reboot-ul francizei Terminator, ce îl va avea ca producător pe James Cameron, și-a găsit noul Terminator, scrie Variety.com. Acesta este Gabriel Luna, starul serialului Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. (care a putut fi văzut și în sezonul 2 al serialului True Detective).

Alături de Luna, au mai fost adăugați producției actorii Natalia Reyes și Diego Boneta. Al șaselea film terminator, regizat de Tim Miller (Deadpool) după un scenariu de David S. Goyer, va igonora tot ce s-a întâmplat în franciză după Terminator 2. Cu acțiunea plasată în Mexico City, noua peliculă o va avea în centru pe Dani Ramos – o fată descurcăreață, pe care strada a învățat-o să-și poarte de grijă și care devine ținta nemiloasei mașini de ucis.

Cameron se află acum în căutarea actriței potrivite pentru rolul lui Dani. Un rol central în film îl va avea și Mackenzie Davis (cunoscută din serialele Black Mirror și Halt and Catch Fire), care va interpreta rolul unui soldat-asasin cu o misiune specială. Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton revin și ei în distribuție drept T-800, respective Sarah Connor, pentru a face cumva legătura între filmele originale și reboot.

Terminator 6 va începe filmările în luna mai.

Exploreaza subiecte similare:

James Cameron, Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta, David S. Goyer, the terminator, Black Mirror, Halt and Catch Fire, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, True Detective, Agents of S.H.I.E.L.D., Deadpool

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
makomomo pe 19 aprilie 2018 00:00
Orice film Terminator facut fara Arnold e o porcarie...
gunsquyen pe 15 mai 2018 17:54
watch Deadpool 2 Full Movie Streaming Online
visit: http://wikifilm.us/movie/383498/deadpool-2.html

Genre : Action, Comedy, Science Fiction
Stars : Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller

carmen_angelus_romila pe 28 iulie 2018 21:44
Nume noi, mai mult sau mai putin cunoscute aud ca isi v-or face aparitia in viitorul film "Terminator" Alături de Luna, actorii Natalia Reyes și Diego Boneta nu mi se par atat de potriviti...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells