Stă să plouă cu chiftele 2, fantezia culinară animată ce a cucerit box-office-ul american

de Cristina Grigore în 30 Sep 2013
Primul Cloudy With a Chance of Meatballs a avut încasări internaţionale de aproape 246 de milioane de dolari

Primul film Cloudy With a Chance of Meatballs a debutat pe marile ecrane acum trei ani şi a obţinut în primul week-end 30,3 milioane de dolari, pentru ca încasările să ajungă ulterior la 245,8 milioane în toată lumea. Motiv pentru care şi sequelul Cloudy with a Chance of Meatballs 2 are mari şanse să urmeze acelaşi drum de succes în clasamentul celor mai impresionante încasări de pe continental nord-american.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, animaţia s-a poziţionat pe primul loc al box office-ului la debutul din acest week-end, cu 35 milioane de dolari încasări la un buget de producţie de 78 de milioane de dolari şi un indicator al popularităţii pe RottenTomatoes.com de 58 de procente. Aşadar, creativa şi fantastica “ploaie de chiftele” pare să se îndrepte spre profit.

Pe locul doi se poziţionează Prisoners, thriller-ul cu Hugh Jackman în rol central ce-şi atrage încasări de 11,2 milioane de dolari, iar pe trei găsim Rush, incitanta poveste rivalităţii piloţilor James Hunt şi Niki Lauda, cu Chris Hemsworth în rolul lui Hunt. Rush obţine 10,3 milioane de dolari în acest week-end şi este urmat de două noi intrări, Baggage Claim şi Don Jon, ce încasează 9,3, respectiv 9 milioane de dolari.

Locul şapte este ocupat de Insidious Chapter 2 (6,7 milioane), urmat de The Family (3,6 milioane), Instructions Not Included (3,3 milioane), We’re the Millers (2,8 milioane) şi The Butler (2,4 milioane de dolari).

Exploreaza subiecte similare:

Cloudy With a Chance of Meatballs, Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Prisoners, Rush, Baggage Claim, Don Jon, Insidious: Chapter 2, The Family, Instructions Not Included, We're the Millers, Lee Daniels' The Butler

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
MikkaelWolfganger pe 30 septembrie 2013 11:16
Gluma nesarata: sa vedeti ce o sa cucereasca publicul din Somalia, Namibia, Uganda.
cosmin742000 pe 30 septembrie 2013 17:59
Se face si partea a 2a la aceasta " animatie"/ Doamne apara si pazeste.
Tyson_Kyd pe 30 septembrie 2013 20:59
Am vazut prima parte si chiar vreau s-o vad si pe aceasta .
alex_il_fenomeno pe 28 octombrie 2013 22:59
Suna bine din ce se vede....Il voi urmari din curiozitate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells