Spionul din vecini, din 26 februarie la cinema

16 Feb 2010
Spionul din vecini, din 26 februarie la cinema

Spionul din vecini, cu  Jackie Chan în rol principal, va avea premiera pe 26 februarie în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Cityplex şi Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timişoara şi Bacău).
 
Maestrul Jackie Chan loveşte din nou, de această dată nu doar prin arte marţiale, dar şi prin porţii sănătoase de râs.
 
Bob Ho (Jackie Chan) este un super agent CIA sub acoperire, care de-a lungul timpului a reuşit să doboare numeroşi dictatori, terorişti şi chiar imperii malefice, asta până când s-a lovit de cea mai complicată misiune a carierei sale: să fie babysitter.  

 Înainte că Gillian (Amber Valletta) să-i devină soţie devotată, Bob mai are de îndeplinit o singură misiune, respectiv să câştige prin orice mijloace încrederea celor trei copii ai iubitei sale.

Imediat ce Gillian află că trebuie să plece într-o deplasare, Bob profită de ocazie şi se oferă să ţină loc de babysitter micuţilor, pe care abia aşteaptă să-i impresioneze. Atunci când unul dintre copii descărcă din greşeală de pe Internet un cod secret, Bob este nevoit să se confrunte cu cel mai mare duşman al său, un terorist rus care abia aşteaptă să pornească pe urmele lui. Acum Bob trebuie să jongleze cu măiestrie între rolul sau de spion şi cel de viitor tată vitreg al copiilor, în cea mai solicitantă misiune a carierei sale!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adytza08 pe 16 februarie 2010 14:48
i love jackie chan ^_^.....filmul in sine e frumos ...
Vindecatul pe 16 februarie 2010 15:57
Filmul e pentru copilasi, dar Jachi Cian rupe buca in toate filmurile, il respect pentru ca singuri isi face cascadoriile!
Radu1711 pe 2 mai 2010 09:30
foarte buna comedia
mihai pe 20 mai 2010 21:16
Este super tare SPIONUL din vecin este un film pentru copiii.....
QWETCOOL pe 3 iunie 2010 22:13
ACEST FILM ESTE NORMAL AS ZICE EU

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells