Spectre este încă lider în box office-ul american. Încasările internaţionale au depăşit jumătate de miliard de dolari

de Cristina Grigore în 16 Nov 2015
În top 10 încasări în Statele Unite, şi comedia romantică ce îl are pe Salman Khan protagonist

Pentru a doua săptămână la rând, noua aventură Bond, Spectre, îşi păstrează locul întâi în box-office-ul american, cu 35,4 milioane de dolari încasate în acest sfârşit de săptămână. Încasările totale ale filmului (ajutate considerabil de pieţele internaţionale) au ajuns la 543,8 milioane de dolari.

Potrivit BoxOfficeMojo.com, pe locul doi se menţine The Peanuts Movie, cu 24,2 milioane de dolari încasări. Comedia Love the Coopers, cu Diane Keaton, John Goodman şi Ed Helms, a intrat în top pe locul trei, cu 8,4 milioane de dolari încasări, în vreme ce drama minerilor din Chile, The 33 (cu Antonio Banderas în distribuţie), şi-a făcut loc în top 10 pe poziţia a cincea. The Martian coboară pe patru, cu 6,7 milioane de dolari încasări.

În primele zece poziţii din box office-ul american a intrat şi comedia romantică indiană Prem Ratan Dhan Payo (cu Salman Khan drept protagonist), film ce a obţinut în ţara de origine, în ziua lansării (ce a coincis cu cea din SUA) o sumă record – 8,6 milioane de dolari.

Exploreaza subiecte similare:

SPECTRE, Prem Ratan Dhan Payo, The Peanuts Movie, Love the Coopers, The 33, The Martian

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 16 noiembrie 2015 21:17
daca o mai tine mult asa intra fabricile de somnifere in faliment :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells