Spectacolele Teatrului Arte dell’Anima din luna aprilie

de Cinemagia în 28 Mar 2018
„Milk on fire”, „Lettice și Leușteanul”, „Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, printre spectacole

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă în data de 14 aprilie, de la orele 19:00 la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie nr. 41 la spectacolul „Milk on fire”, scris și regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lință, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia.

Ieșim tot mai învinși din conflictele de idei din Online. Învinși pentru că, în orice dezbatere virtuală care suscită opinii contrare, fie că vorbim de Homosexualitate, Politică sau Biserică (subiecte sunt multe) – nu există câștigători. Doar ură. O ură imensă, inumană, pe care nu o experimentăm direct, pentru că nu are față. De aceea, orice combatant virtual face din noi un potențial criminal. Vrei să vezi, totuși, cum arată acesta? Gândește-te, poate ești tu. Sau un prieten, o cunoștință, în ultimă instanță o persoană umană în carne și oase?...

Vino la „Milk on fire”, unde 4 femei sunt angrenate într-un conflict pe tema alăptatului în public. Ce mai poate fi salvat după ce totul e aruncat în vertijul hate-speech-ului? Concluziile le trageți singuri. Daca există concluzii...

Distribuție: Crina Lință, Lorena Luchian, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia. Regie și text: Radu Pocovnicu, Scenografie: Ruxandra Manolovici. Coregrafie: Alina Iacov.

Durată: 1h. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și Bilet.ro sau la Casa de Bilete a Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

„Lettice și Leușteanul” – la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” 

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul „Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Lință, regia Geanina Hergheligiu în data de 16 aprilie, orele 19:00 la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41. O comedie verbală, ierbală, dar nu și letală cu Crina Lință, Ioana Pavelescu și Silviu Biriș.

„Lettice și Leușteanul” este o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin și nuanțat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet, ghid turistic la Conacul Fustian și Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării și Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moștenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelația întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăși acesteia faptul că a moștenit de la tatăl ei, „ochii” pentru frumos, pentru construcțiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate. Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie și, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanșează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginației actriței Lettice Douffet.

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen și Maria Stuart, regina Scoției rămâne să descoperim împreună pe 16 aprilie, de la orele 19:00 la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41!

Distribuția: Lettice Douffet – Crina Lință, Charlotte/ (Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu, Țâfnosul /Framer/Jim Mackintosh/ Mr. Bardolph – Silviu Biriș. Regie: Geanina Hergheligiu. Pictură décor: Alina Mavru. Sound&light: Alex Bibere. Producție: Teatrul Arte dell’Anima. Durata: 1h 45’. Rezervări bilete: Tel: 021.336.43.40. Biletele sunt disponibile în rețeaua IaBilet și Bilet.ro sau la Casa de Bilete a Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

„Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt”, de Matei Vișniec

Pe 17 aprilie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec, în regia Dianei Tănase în strada Făinari, nr. 17D.

Un El și o Ea. Două personaje arhetipale care trăiesc nouă nopți de iubire. Un Adam și o Eva? Eros și Thanatos?

Un om și... cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopți la limita dintre transcendență și cădere și fiecare noapte creează un univers magic, efemer și irepetabil. Nouă nopți sau nouă ceruri?

„Nouă nopți sunt de ajuns pentru a cunoaște pe cineva, pentru a te îndrăgosti și a te topi in iubire? Nouă nopți sunt de ajuns pentru a înțelege sensul existenței, pentru a învăța să te desprinzi de lucrurile mundane și pentru a te transforma în conștiință pură, parte a tot ceea ce este, a fost și va fi vreodată?”, din cronica 4arte de Cristina Mitrea.

Distribuție: Rusalina Bona, Voicu Aaniței. Regie și scenografie: Diana Tănase. Muzică originală: Adrian Piciorea. Durată: 1h 10’. Producție: Teatrul Arte dell’Anima

Preț bilet: 30 lei Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București. Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda-povestita-de-un-saxofonist-care-avea-o-iubita-la-frankfurt-866/  și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Treapta a noua” la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul Treapta a noua de Tom Ziegler, regia Mihaela Bețiu, sâmbătă, 21 aprilie, de la orele 19:00 la sediul din strada Făinari, nr. 17D!

Suspans, emoții, trăire și curaj, toate acestea într-un spectacol plin de umor, asumare și ironie.

„Treapta a noua“ este povestea unei femei – Joanna McNeil - care s-a tratat timp de șase ani de alcoolism și care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependeței de alcool. Acțiunea se desfășoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după abandon. De-a lungul celor câteva încercări de a-și recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte și de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariția lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată.

DISTRIBUȚIE: Melissa: Roxana Văduva , Joanna: Carla Mihai, Tracy: Andreea Mera, Eleanor: Ioana Nicolae

Clasă coordonată de prof. univ. dr.: Adrian Titieni
Proiect coordonat de lect. univ. dr.: Mihaela Bețiu
Scenografie si costume: drd. Mihaela Popescu
Coord. prof. univ. dr. Ștefania Cenean

O producție UNATC „I. L. Caragiale”.

Durată: 1h 30’
Preț bilet: 30 lei / 25 lei redus

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest
Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/treapta-a-noua-869?af=41 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima. 

 „Nenumitul Edi Cârlan” la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima prezintă în data de 25 aprilie, orele 19:00, spectacolul „Nenumitul Edi Cârlan”, regia Alexandru Unguru.

„Nenumitul Edi Cârlan”  este produsul realității noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coșmaruri. Protagonistul parcurge călătoria sa fiind însoțit episodic de oameni ce își sunt suficienți. Însă toți simt nevoia să îi mărturisească cu obstinație că lumea în care trăiește îi rămâne un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce. Doar de aia e inevitabil. Toți încearcă să îl dezlege de sinele său. Toți îi oferă o poartă spre Rai. O comedie mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puțin o rază de speranță.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranță un miel care a fost înțărcat. S-a rupt de prima familie și s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui. Haideți să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu și vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bilețel cu: „mă întorc în 5 minute”.

Un spectacol cu Eduard Cîrlan.

Vocile: Alexandra Laura Badea, Ana Donosă, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea, Ionuț Oprea, Sever Bârsan, Eugen Bănică, Ionuț Niculae, Bogdan Marhodin, Sergiu Fleșner, Herovanu Miruna, Costin Dogioiu, Monica Ciută, Bogdan Costea, Steliana Bălăcianu.

Intro: Alex Popa. Regia & text: Alexandru Unguru. Sound design: Sever Bârzan. Scenografie și Afiș: Cristian Stănoiu. Preț bilet: 25 lei/20 lei redus Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, București, Bucharest Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.Biletele sunt disponibile în rețeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/nenumitul-edi-carlan-960 și la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Milk On Fire” la Teatrul Arte dell’Anima

Teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă în data de 26 aprilie, de la orele 19:00 la sediul său din strada Făinari, nr. 17D la spectacolul „Milk on fire” scris și regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Lință, Mia Crișan și Ana-Maria Irimia.

Exploreaza subiecte similare:

Silviu Biris, Crina Linţă, Ioana Pavelescu

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells