Shout your dream, or be quiet!

de Gloria Sauciuc în 28 Apr 2007
Shout your dream, or be quiet!

Programul Kodak Student Ad Competition, aflat la prima editie, se adreseaza tuturor studentilor din cadrul facultatilor de film. Va demara incepand cu 2  mai 2007, o data cu inscrierea in competitia ce consta in realizarea unor clipuri publicitare pentru branduri cunoscute din Romania. Vor fi alese 20 de proiecte ce vor fi puse in practica de tinerii cineasti. Echipele de filmare selectionate vor avea la dispozitie pelicula - o rola de 16 mm sau doua role de 35 mm si 400 euro cu care sa acopere cheltuielile de productie (scenografie, costume etc). Programul isi propune sa descopere noi talente in cinematografie, directori de imagine, regizori, scenaristi.

In cadrul Festivalului International de Film Transilvania, la Cluj Napoca, in seara Kodak din data de 8 iunie, vor fi proiectate clipurile publicitare realizate in cadrul Shout your dream, or be quiet, tot atunci anuntandu-se si castigatorii acestei prime editii. Marele premiu pentru cea mai buna reclama va fi prezentat in cadrul celebrului festival de publicitate Golden Drum, editia 2007. Pe langa Marele premiu vor mai fi premiate si Cea mai buna regie si Cea mai buna imagine. Tinerii interesati sa se inscrie la KODAK Student Ad Competition trebuie sa trimita in perioada 2 - 7 mai 2007 un scenariu de spot publicitar pentru urmatoarele branduri: Red Bull, Loncolor, Romtelecom, Alfredo Foods si TIFF/Re:publik.

Un juriu format din Radu Muntean, Tudor Lucaciu, Laura Georgescu, Bogdan Naumovici si Alex Teodorescu va selecta scripturile cele mai bune care vor deveni clipuri publicitare marca Shout your dream, or be quiet. Scenariile selectionate pentru a se transforma in spoturi in cadrul primei editii a acestui program vor fi anuntate in data de 10 mai.

Taguri:  Radu Muntean

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells