SF-ul Triburile Europei, cu Ana Ularu, are trailer oficial

de Marina Florea în 16 Dec 2020
Noul serial original german Netflix se lansează la nivel mondial pe 19 februarie

2074: Europa așa cum o cunoaștem nu mai există. La 45 de ani după o catastrofă misterioasă, vechile națiuni au dispărut, iar continentul este divizat în mici state și microstate în care triburi diferite luptă pentru dominanță, se vede în sinopsisul oficial al celui mai nou serial Netflix, numit Triburile Europei.

Aventura sci-fi desfășurată pe parcursul a șase episoade o are pe Ana Ularu în distribuție; se va lansa pe platforma de streaming anul viitor, pe 19 februarie. Streamerul a lansat miercuri trailerul oficial și o galerie de imagini.

Trei frați din tribul Origines se află în centrul acestei povești fantastice. Cei trei frați sunt Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) și Elja (David Ali Rashed). Ei se trezesc prinși în acest conflict sângeros și sunt nevoiți să-și găsească propriul drum. Când sunt separați de un eveniment neprevăzut, fiecare trebuie să lupte pentru propria supraviețuire, pentru libertate și pentru familiile lor.

Serialul este creat de Philip Koch (showrunner, creator, regizor al episoadelor 1, 2, 6 și producător executiv), aflat în 2010 în cursa pentru Caméra d'Or și C.I.C.A.E. Award, la Cannes, cu filmul Picco.

Exploreaza subiecte similare:

Ana Ularu, Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Philip Koch, Picco, Tribes of Europa

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells