Sezonul 2 al The Witcher devine unul dintre cele mai urmărite seriale Netflix ale tuturor timpurilor

de Marina Florea în 12 Ian 2022
Ambele sezoane din The Witcher au în mijloc destinele comune a trei personaje puternice din lumea Continentului, acolo unde magia supraviețuiește și înflorește, iar binele și răul însoțesc oameni, elfi și gnomi

Publicul Netflix a pariat pe The Witcher, și asta se vede. Cel de-al doilea sezon al fantasy-ului de aventuri, care amestecă genurile horror, acțiune, romantic, dramă și uneori comedie, a ajuns pe lista streamer-ului a celor mai vizionate seriale din toate timpurile, strângând un total de 462,5 milioane de ore de vizionare, scrie Variety.

Sezonul 2, cu Henry Cavill în rolul titular al vânătorului de monștri, Freya Allan, Anya Chalotra și Joey Batey, se află acum în topul 10 al Netflix la debut, cu 541,010 milioane de ore de vizionare în timpul primelor 28 de zile pe streamer.

Ambele sezoane din The Witcher au în mijloc destinele comune a trei personaje puternice din lumea Continentului, acolo unde magia supraviețuiește și înflorește, iar binele și răul trec printre oameni, elfi și gnomi. Sezonul 2 îi surprinde pe Geralt din Rivia (Cavill), îndoliat de vestea morții lui Yennefer (Chalotra) la Bătălia de la Sodden și devenit un tată înlocuitor pentru Prințesa Cirilla (Allan). O ia pe Ciri în casa copilăriei sale din Kaer Morhen, unde Ciri se întâlnește cu alți Witcheri și începe să se antreneze cu ei. În timp ce afară oamenii și elfii se luptă pentru supremație, Geralt o protejează pe Ciri de pericolul pe care îl reprezintă ea însăși.

În clasamentul celor mai populare seriale de limbă engleză ale Netflix din toate timpurile se mai află sezoanele 2 și 3 ale Stranger Things, sezoanele 2 și 3 ale ale serialului You, sezoanele 1 și 2 ale 13 Reasons Why și seria limitată Maid. Serialul romantic de epocă Bridgerton a atras suficienți abonați Netflix încât să ajungă pe locul 1 cu 625,490 milioane de ore urmărite în primele 28 de zile de la debutul pe streamer.

Pe de altă parte, ambele sezoane ale The Witcher au urcat în Top 10 al Netflix pentru programele în limba engleză în weekendul 3-9 ianuarie, iar cel de-al doilea sezon ajungând pe locul 3 (după sezonul 4 al Cobra Kai, ce a strâns în același interval 107,810 milioane de ore), iar seria limitată britanică Stay Close - 91,180 milioane de ore în toată lumea.

Cât privește serialele în altă limbă decât engleza, ultima săptămână îi are câștigători pe columbienii care au semnat Café con aroma de mujer, un serial romantic ce a adunat 82,98 milioane de ore de vizionare.

Drama fenomen Squid Game este în Top 10 pentru a 17-a săptămână la rând. Pe partea lungmetrajelor, Red Notice este pe locul 6 în Top 10, cu 11,09 milioane de ore de vizionare, surclasat de Don't Look Up, Mother/Android, The Lost Daughter, Back to the Outback și The Unforgivable.

De notat este faptul că Don't Look Up are în acest moment argintul în clasamentul general, din toate timpurile, al filmelor de limba engleză ale streamerului, cu 321,52 milioane de ore de vizionare.

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Stranger Things, You, 13 Reasons Why, Maid, Bridgerton, Cobra Kai, Stay Close, Don't Look Up, Mother/Android, The Lost Daughter, Back to the Outback, The Unforgivable, Red Notice, Squid Game, Café con aroma de mujer

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells