Se va face un serial TV Harry Potter

de Gloria Sauciuc în 13 Apr 2023
Confirmarea vine de la scriitoarea J.K. Rowling

Adaptarea pentru micul ecran a seriei Harry Potter a fost confirmată, fiind printre primele producții Max Originals, ce vor fi difuzate pe noua platforma de streaming, disponibilă în SUA din 23 mai. Max anunță - pe lângă serialul Harry Potter, o nouă producție prequel Game of Thrones, numită A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Serialul Harry Potter va fi unul „lung de un deceniu” ce va adapta cele șapte romane semnate de către J.K. Rowling cu o nouă distribuție, fiind descris drept „o adaptare fidelă a îndrăgitei serii de cărți Harry Potter”, una care va fi disponibilă pe Max. În Europa, Max va fi disponibil începând de anul viitor, inițial în țările în care HBO Max este deja lansat. Mai multe informații despre lansarea din România vor fi disponibile ulterior.

„Suntem încântați să oferim publicului șansa de a descoperi școala Hogwarts într-un mod cu totul nou”, declara Casey Bloys, președinte și CEO al HBO și Max Content într-o declarație. „Harry Potter este un întreg fenomen cultural și este clar că există dragoste și curiozitate legată de Lumea Vrăjitoriei. În parteneriat cu Warner Bros. Television și cu J.K. Rowling, acest nou serial Max Original va plonja în lumea fiecăreia dintre cărțile celebre pe care fanii le-au iubit în toți acești ani”.

„Devotamentul HBO Max pentru a păstra integritatea acțiunilor din carte a contat pentru mine, și aștept să fiu parte a acestei noi adaptări care va permite o sondare în profunzime a cărților, fapt pe care numai un format precum serialul o poate face”, declara Rowling, care este și producător executiv.

Cele șapte cărți Harry Potter au fost adaptate în opt filme care au câștigat peste 7 miliarde la box-office-ul global. Warner Bros. are în palmares și prequel-ul Fantastic Beasts.

Exploreaza subiecte similare:

Harry Potter and the Sorcerer's Stone, J.K. Rowling

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vyydo pe 13 aprilie 2023 17:08
sa vedem cine o sa fie negru, gay, trans si feminista
Serban9807 pe 16 aprilie 2023 16:12
Esti sexist, rasist si homofob
cavallioty pe 18 aprilie 2023 16:15
avand in vedere ca autoarea este implicata in acest proiect tocmai pentru ca adaptarea sa fie cat mai fidela cartilor,poti sa dormi linistit
bloodthirst pe 13 aprilie 2023 20:55
Buna idee, aduc bani de doua ori: serialul initial si fac pe cei care nu au auzit de filmul artistc sa-l caute.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells