Se reface Twister

de Ştefan Dobroiu în 25 Iun 2020
Hitul cu Helen Hunt şi Bill Paxton este prioritizat de studiourile Universal

Al doilea cel mai mare succes financiar al anului 1996 (după Ziua Independenței), Twister va avea parte de un reboot, anunţă Variety. De obicei privim cu reticenţă filmele refăcute mult prea devreme, dar în cazul lui Twister, care a impresionat în 1996 cu efectele sale speciale, un reboot nu pare deloc o idee proastă.

Este interesant şi faptul că studiourile Universal s-au îndreptat spre Joseph Kosinski pentru regie. Acesta este cunoscut pentru debutul său, TRON: Legacy, şi pentru Oblivion, SF-ul cu Tom Cruise în rolul principal. Amiciţia regizorului cu Cruise a făcut ca cei doi să colaboreze din nou la aşteptatul Top Gun: Maverick. Scurta filmografie a regizorului dovedeşte clar că acesta ştie cum să cheltuiască un buget de efecte speciale.

Reboot-ul lui Twister mai are un atu care nouă ni se pare foarte tentant: actualizarea filmului invită la o nouă discuţie despre schimbările climatice. Nu ştim deocamdată subiectul reboot-ului, pentru că studiourile nu au ales încă un scenarist.

Ai văzut Twister? Crezi că merită un reboot?

Exploreaza subiecte similare:

Twister, Oblivion, TRON: Legacy, Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski, Tom Cruise, Independence Day

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells