Se încheie filmările la Borderlands, adaptarea popularei serii de jocuri video

de Marina Florea în 27 Iun 2021
Lilith (Cate Blanchett), o proscrisă notorie cu un trecut misterios, se întoarce pe planeta ei de baștină, Pandora, pentru a o descoperi pe fiica pierdută a unuia dintre cei mai puternici ticăloși din univers, Atlas (Edgar Ramirez)

Adaptarea cu regia semnată de către Eli Roth a popularei serii de jocuri video Borderlands și-a încheiat filmările. Anunțul a venit împreună cu o primă imagine a unuia dintre cele mai îndrăgite personaje ale seriei, Claptrap - care ține în mână o clachetă.

Craig Mazin, care a câștigat un Emmy pentru scenariul de la Chernobyl, a semnat ultimul draft al scenariului filmului.

Din distribuție fac parte Jamie Lee Curtis în rolul  Tannis, Cate Blanchett în rolul Lilith, Kevin Hart în rolul  Roland, Jack Black în rolul Claptrap, Ariana Greenblatt în rolul Tiny Tina, Florian Munteanu în rolul  Krieg, Haley Bennett în rolul unui nou personaj care explică trecutul lui Lilith, Edgar Ramirez în rolul  maleficului Atlas, Janina Gavankar în rolul noului personaj Commander Knoxx, Gina Gershon în rolul Moxxi, Cheyenne Jackson în rolul Jakobs, Charles Babalola în rolul  Hammerlock, Benjamin Byron Davis în rolul Marcus, Steven Boyer în rolul  Scooter, Ryann Redmond în rolul Ellie, și Bobby Lee în rolul Larry.

Sinopsis

Lilith (Cate Blanchett), o proscrisă notorie cu un trecut misterios, se întoarce pe planeta ei de baștină, Pandora, pentru a o descoperi pe fiica pierdută a unuia dintre cei mai puternici ticăloși din univers, Atlas (Edgar Ramirez). Lilith se aliază cu o echipă colorată - Roland (Kevin Hart), fost mercenar de elită care caută o reabilitare, Tiny Tina (Ariana Greenblatt), o adolescentă feroce, Krieg (Florian Munteanu) - protectorul musculos al Tinei, Tannis (Jamie Lee Curtis) - o femeie savant aflată la limita nebuniei și Claptrap (Jack Black) -un robot încăpățânat.

Acești eroi trebuie să se lupte cu monștri extratereștri și cu bandiți primejdioși pentru a o găsi și apăra pe fetița dispărută, care la rândul ei se pare că are superputeri. Soarta universului ar putea fi în mâna lor, dar se mai luptă pentru ceva: unii pentru alții.

.

Exploreaza subiecte similare:

Eli Roth, Craig Mazin, Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Jack Black

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells