Se caută un „tânăr Morpheus” pentru Matrix 4

de Cristina Grigore în 23 Aug 2019
Pelicula, în care va juca și Michael B. Jordan, va începe filmările anul viitor

După ani de zvonuri și speculații, Warner Bros a confirmat producția celui de-al patrulea film Matrix, cu Lana Wachowski la cârmă. Dacă în rolurile principale ale lui Neo și Trinity au fost confirmați Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, despre rolul lui Morpheus și revenirea lui Laurence Fishburne nu s-a spus nimic.

Justin Kroll, de la publicația Variety, a primit însă unele informații de la surse apropiate producției, potrivit cărora realizatorii sunt acum în căutarea unui actor potrivit să îl joace pe „tânărul Morpheus”. Anunțul de pe contul de Twitter al lui Kroll ar putea trimite cu gândul la un prequel, însă cum nicio altă informație nu fost dezvăluită încă despre intriga lui Matrix 4, la fel de valabilă este ipoteza potrivit căreia „tânărul Morpheus” ar putea apărea într-un flashback, Fishburne urmând să fie anunțat în fostul rol.

„Lana Wachowski a avut o întâlnire cu James Cameron pentru a discuta despre noutățile din domeniul tehnologiei 3D; se dorește folosirea unei tehnologii nemaivăzute până acum, ca în primul film. Am o obligație față de fani, aceea de a face un film care să fie demn de restul francizei, iar asta înseamnă o revoluție în genul action”, a spus Keanu Reeves într-un interviu acordat paginii de film a site-ului yahoo.

„Trebuie să venim cu o poveste care să se ridice la nivelul filmelor anterioare. Va fi ciudat pentru mine să revin, dar de ce nu? Oamenii mor, poveștile nu!”, a mai spus starul lui Matrix.

Pelicula va începe filmările în 2020, în Chicago, sub titul provizoriu „Project Ice Cream”. În distribuție a fost anunțat și Michael B. Jordan.

Exploreaza subiecte similare:

Lana Wachowski, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Laurence Fishburne, James Cameron, Michael B. Jordan, The Matrix

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 23 august 2019 12:45
Cred ca Donald Glover s-ar potrivi cel mai bine acestui rol important, și-a dovedit deja valoarea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells