Scenariul lui Green Lantern 2, mai îndrăzneţ şi mai întunecat

de Cristina Grigore în 3 Aug 2011
Scenariul lui Green Lantern 2, mai îndrăzneţ şi mai întunecat

Cu toate că lansarea lui Green Lantern părea să aducă ceva soare în grădina celor de la Warner Bros. şi DC Comics (53 de milioane de dolari în primul week-end), încasările ulterioare ale filmului au fost scăzute, acestea situându-se în acest moment, în toată lumea, la 154 de milioane de dolari. La un buget de 200 de milioane (cu toate că mai are de încasat din proiecţiile sale), filmul nu poate fi considerat tocmai un succes.

Studiourile sunt însă pregătite să meargă înainte şi să realizeze şi partea a doua a acestuia, spun unele surse ale LA Times, iar foştii săi scenarişti, Greg Berlanti, Michael Green şi Marc Guggenheim au fost chemaţi să pună pe hârtie o continuare a aventurilor lui Hal Jordan şi ale partenerilor său în luptele intergalactice. Se pare că Warner doreşte ca noul film să fie mai profitabil şi să aducă ceva mai multă acţiune.

„Am avut un debut acceptabil, ceea ce ne-a confirmat că publicul este interesat de această poveste. Pentru a continua trebuie să o facem ceva mai îndrăzneaţă şi mai întunecată, cu mai mult accent pe acţiune... Şi trebuie să găsim o modalitate pentru a echilibra timpul petrecut de erou în spaţiu faţă de cel petrecut de el pe Pământ”, a declarat Jeff Robinov, preşedintele divizei de film a companiei Warner.

Martin Campbell, regizorul lui The Green Lantern, a semnat cu studiourile un contact care îi asigură revenirea la cârma sequel-ului, dacă îşi va dori acest lucru. Având în vedere „performanţa” de până acum la a filmului box-office este foarte posibil ca Warner şi DC Comics să-i caute acestuia un înlocuitor.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 3 august 2011 10:26
Ma asteptam sa existe o continuare, desi filmul nu a reusit sa convinga prea mult.
Bayard pe 3 august 2011 13:12
Au spus-o bine regizorii..... trebuie un film cu mai multa actiune ca in primul Green Lantern povestesc aproape tot filmul si se bat doar la sfarsit putin. Iar tonul de comedie al filmului a fost total nepotrivit pentru personajul Green Lantern
andu7zu pe 3 august 2011 13:34
eeeee....
mihaigeniu pe 3 august 2011 13:50
filmu a fost supermisto ;abia astept o continuarel; Green Lantern e mult mai smecher ca thor sau ca captain america
Alex4Fun90 pe 3 august 2011 14:49
supermisto 8-| , smecher ... inca nu l-am vazut , dar dupa incasari nu pare asa de bun
Crist11 pe 3 august 2011 14:50
Nici eu nu sunt surprins de castigurile filmului, era ceva previzibil.
cristi23 pe 3 august 2011 15:28
in primul rand daca vor o continuare reusita toti scenaristii de la acest film ar trebuii concediati..........au avut o poveste si un scenariu slab,geoi,facut pe fuga..........personajul dr hammond e in plus si penibil
in green lantern 2 ar trebui sa exploreze lupta dintre hal si sinestro............se stie ca sinestro e cel mai mare dusman al lanternelor verzi,el urmand a fi consumat de puterea lanternei galbene....dar neaparat un scenariu mai bun,actorii si regizoru sunt buni

legolas05 pe 3 august 2011 16:04
asta inca nu l'am vazut,insa o sa ma uit,si @cristi23 ai dreptate,ar trebui toti concediati
Aurel30 pe 3 august 2011 17:21
in general a fost ok..dar mult prea putina actiune..personal a fost sub asteptari dar poate o parte a 2-a va fi mai convingatoare!
Vorador pe 3 august 2011 19:32
e si normal sa faca o continuare,la cat de urat s-a terminat primul.
alex_il_fenomeno pe 4 august 2011 12:06
de abia astept sa vad ce noi aventuri vor fi in partea a doua !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells