Scarlett Johansson mai primește un rol după conflictul cu Disney

de Marina Florea în 30 Aug 2021
Chris Evans i se alătură în filmul de aventuri Ghosted, ce va fi regizat de către Dexter Fletcher

Scarlett Johansson și Chris Evans vor juca alături în filmul de aventuri Ghosted, după ce au lucrat împreună în seria de filme Răzbunătorii, ca Văduva neagră, respectiv Captain America.

Dexter Fletcher, regizorul din spatele filmului biografic Rocketman, va spune „motor!”, scenariul fiind scris de Rhett Reese și Paul Wernick, scenariștii din spatele Deadpool, respectiv Zombieland. Proiectul - descris ca fiind în linia producției Romancing the Stone din 1984, cu Michael Douglas și Kathleen Turner - a fost comandat de Apple. Așadar, ne așteaptă un film de aventuri înțesat de acțiune și romantism.

Proiectul face parte din planul agresiv al Apple de a atrage actori de top pentru dezvoltarea diviziei sale de filme de lungmetraj, semnalează hollywoodreporter.com.

Streamerul este în prezent în producție cu Emancipation, o dramă despre sclavie cu Will Smith protagonist, iar la începutul anului a încheiat filmările la Killers of the Flower Moon, thrillerul de epocă semnat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rol principal.

Scarlett Johansson este la al doilea rol obținut după ruptura de Disney (mai multe detalii despre conflict, aici), primul fiind în noua producție a lui Wes Anderson, ce se filmează acum în Spania.

foto Jojo Rabbit

Exploreaza subiecte similare:

Chris Evans, Scarlett Johansson, Black Widow, Romancing the Stone

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells