Săptămâna extremelor. Comedie și horror pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 29 Oct 2018
Cele mai interesante filme și seriale programate la TV de luni până duminică
Micul ecran ne propune săptămâna aceasta o reîntâlnire pe micul ecran cu două personaje horror emblematice, Michael Myers și Pennywise, dar și cu eroi comici. De Halloween, pe 31 octombrie, îl puteți însoți pe șeriful ieșit la pensie Stan Miller în lupta împotriva ființelor demonice din orășelul din New Hampshire. Iată ce filme oferă micul ecran până duminică. Nu ezitați să consultați programul TV pentru oferta completă în materie de filme și seriale.
 
Luni, 29 octombrie, ora 18:35, Film Now
Probabil că giumbuşlucurile inimitabilului Rowan Atkinson sunt cea mai bună terapie pentru o zi de luni, mai ales când popularul comic îl parodiază pe ușor arogantul James Bond. Cu încasări de patru ori mai mari decât bugetul, comedia ni-l arată în acţiune pe Johnny English, un agent secret britanic ultra-tembel care devine unica soluţie într-o misiune pe viaţă şi pe moarte după ce un atentat îi omoară cei mai valoroşi colegi din serviciile secrete. Încă nu ne-am lămurit cine este cel mai mare pericol pentru umanitate: el sau antagoniştii din film. Johnny English Strikes Again, al treilea film al seriei, rulează pe marile noastre ecrane. 
 
Marţi, 30 octombrie, ora 22:45, Paramount Channel 
În Halloween (1978), Michael Myers o ucide pe sora lui, Judith. În cel din 1978, încearcă să o omoare pe cealaltă soră, pe Laurie Strode (Jamie Lee Curtis). I-a omorât toți prietenii, dar ea a scăpat. Câțiva ani mai traziu, Laurie și-a înscenat moartea că să scape de Michael. Dar acum, în 1998, el s-a întors și are toate datele de care are nevoie pentru a o găsi pe Laurie.  Halloween (2018), cel mai nou film din franciză rulează pe marile noastre ecrane.
 
Serial horror. Stan Against Evil (2016)
Miercuri, 31 octombrie, ora 23:00, AMC
Stan Miller (John C. McGinley) este un fost șerif mereu nemulțumit, din Willard’s Mill (un liniștit orășel din New Hampshire), care a fost forțat să iasă la pensie. În timp ce se chinuie să lase puterea în mâinile succesoarei sale, tânăra și atrăgătoarea Evie Barret (Janet Varney), cei doi își dau seama că ceva e în neregulă în urbea lor și formează o alianță. Împreună luptă curajoși cu o legiune dezlănțuită de demoni care a cotropit orașul (construit pe locul unui masacru al vrăjitoarelor, din secolul XVII). Cireașa de pe tort este faptul că Stan face un pact secret, pentru a-și readuce la viață soția...
 
joi, 1 noiembrie, ora 23:05, Film Now 
O comedie polițistă cu hoți și cu detectivi (penibili), cu o miză la limita ridicolului (un detectiv îşi pune pielea la bătaie pentru câinele surorii lui) și un Bruce Willis care se reinventează - deși la vârsta la care ar putea fi bunic încă mai face scene de acţiune, reuşind să le dea comic şi pitoresc. Jason Momoa (foto colaj) apare în rol negativ.
 
Comedie romantică. How to Be Single (2016)
Vineri, 2 noiembrie, ora 19:35, Cool TV
Este povestea a patru femei (Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie), care - pe fundalul New York-ului - oscilează între mândria de a fi pe cont propriu, noi relații pasagere și foste iubiri. Cele patru sunt necăsătorite și neaflate într-o relație de durată, și - totuși - tonul filmului este mai emoțional și mai nuanțat decât Totul despre sex (plasat pe același fundal new-yorkez, cu femei singure). Pentru aproape toate, căsătoria (sau o relație stabilă) aproape că pândește de după colț.
 
Western. The Magnificent Seven (2016)
sâmbătă, 3 noiembrie, ora 20:00, PRO TV
„Cei șapte magnifici”/„The Magnificent Seven”, un western visceral despre dreptate este inspirat de filmul japonez „Cei șapte samurai”, regizat de Akira Kurosawa, un clasic al genului. În regia lui Antoine Fuqua, filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican care se văd nevoiți să apeleze la ajutorul a șapte pistolari pentru a scăpa de o gașcă de bandiți ce îi exploatează și îi terorizează.
 
Horror. It (2017)
Duminică, 4 noiembrie, ora 21:00, HBO
Horror-ul „It” are la bază romanul omonim al lui Stephen King, care a înfricoşat mai multe generaţii de cititori. Când copiii din oraş încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise. În „IT” este vorba despre credinţa pe care o avem în prieteni. Puterea prieteniei sub presiune. Filmul devenit extrem de popular abordează teme universal valabile ca: şicanele, prima iubire, cât de frumos e să-ţi petreci timpul cu prietenii. 

Exploreaza subiecte similare:

Rowan Atkinson, Johnny English, Johnny English Strikes Again, Stan Against Evil, Jamie Lee Curtis, John C. McGinley, Janet Varney, Once Upon a Time in Venice, Bruce Willis, The Magnificent Seven, How to Be Single, halloween, It, stephen king, Dakota Johnson, Rebel Wilson, Leslie Mann, Alison Brie, Halloween H20: 20 Years Later

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells