Rupert Everett încalcă tabuul - îl vorbeşte de rău pe Michael Jackson

de Gloria Sauciuc în 23 Iul 2009
Rupert Everett încalcă tabuul - îl vorbeşte de rău pe Michael Jackson

Dacă fanii, prietenii, familia deplâng moartea lui Michael Jackson, sunt unii care cu siguranţă nu o fac.
Rupert Everett - actorul din St. Trinian's şi My Best Friend's Wedding - a fost primul star care a încălcat tabuul, vorbindu-l de rău pe superstar, conform dailymail.co.uk. Astfel, Everett îl califică drept "ciudat" pe Michael Jackson şi afirmă că e mai bine că a murit.

"Cred că a fost accidentală moartea lui", mai spune actorul britanic. "Trebuia să ţină 50 de concerte în Londra. Nici nu ar fi contat cât de bun este. Nu le-ar fi putut duce la capăt, iar reacţiile presei şi ale opiniei publice l-ar fi distrus." Everett a pus în discuţie şi acuzaţiile de pedofilie din 2005 care au fost aduse starului şi care i-au făcut foarte mult rău.

Ce credeţi, a spus Rupert Everett lucrurilor pe nume sau - pur şi simplu - a fost maliţios?

Rupert Everett a cucerit inima publicului şi a criticilor pentru rolul din "My Best Friend's Wedding", în care a jucat alături de Julia Roberts. A apărut în multe producţii TV realizate de BBC, Granada Television şi Thames Television. Este autorul a două romane de succes: "Hello Darling, Are You Working?" şi "The Hairdressers of St. Tropez".
În 2004 şi 2007 Rupert Everett a fost vocea lui Făt Frumos în Shrek 2 şi 3.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Dragosh02 pe 23 iulie 2009 13:49
na...sincer,eu cred ca incearca sa isi faca aceeasi publicitate pe care o adopta Bruno.Cu cat mai scandalos cu atat mai multa popularitate (nu conteaza daca e negativa sau pozitiva atat timp cat e).Nu are el nici o treaba cu M.Jackson.
Probabil ca nu ar fii reusit sa duca la bun sfarsit cele 50 de concerte,iar presa l-ar fi devorat,si cu parere de rau...pot sa zic ca valoreaza mai mult mort decat viu... Dar asta nu ii contesta geniul,si nu stiu de ce toti tin sa apara printr-o revista/emisiune TV,dandu-si cu parerea despre viata si moartea artistului,cand ei nu au avut nici cea mai mica legatura cu viata starului... (e ca si cum as povesti eu momente / probleme intime si nestiute de nimeni despre Elvis,care a murit cu ceva ani buni innainte sa ma nasc )

mary pe 23 iulie 2009 16:19
ce sa zik!toti artisti astia sunt niste frustrati ce drq sunt asa gelosi !sa se oftice n continoare ca si are dc no sa ajunga niciodata nici la sfertul popularitati lui michael michael esti cel mai iubit pamantean teai nascut pe pamant cu dar de la dumnezeu te voi tine minte pana voi pleca si eu unde ajungem toata lumea .
Gabi pe 23 iulie 2009 17:27
Este cu certitudine un frustrat !!Nu pot sa-mi dau seama ce au englezii in general cu MICHAEL ,nu le a facut nici un rau,iar acest (ruppert)incearca sa-si faca putina imagine pe spinarea altuia!Dar me intreb daca si el s-ar imbolnavi de acele boli urite de care a suferit MICHAEL ,ce ar face?Michael nu a deranjat pe nimeni ,aaa!! ca a fost un geniu indiferent de ce spun unii frustrati gen (rupp..)!!!
doinarac pe 23 iulie 2009 20:07
Sincer e o vorba: despre morti numai de bine!
Poate emite o parere cineva care i-a fost in preajma, si tot nu ar fi 100% sigur ca este adevarat ce spune!
Dar asa....
Oricat de multe aspecte ale vietii lui MJ vazute din exterior sunt ciudate, nu putem stii ce anume l-a determinat sa actioneze asa cum a facut-o.
S-a mai scris : presiunile impuse de tata, la modul dur, din copilarie, de societate care prefera un artist de top alb, caci in 1984-1985 rasismul era in floare, firea sensibila a artistului , care se pare ca nu a facut fata , sunt atatea cauze care i-au afectat toata viata.
Asa ca acest artist mi se pare deplasat si atitudinea lui total neavenita!

Alexander Solis pe 23 iulie 2009 21:05
Nu imi place cand lumea il judeca pe MJ pentru schimbarea de piele fara sa stie nimik de situatie ,Michael la sf anilor 80 a fost diacnosticat cu vitiligo o bloala care se manifesta prin aparentza unor pete albe , nu a vrut sa faca operatia a fost NEVOIT!!! In rest a pus mult accent pe nas pt ca tatal lui isi batea joc de el , dar nu el a inventat operatile plastice la hoolywood toti isi fac operatii
de acord cu dragosh02 pe 23 iulie 2009 22:50
isi face publicitate, ..who the f..k is rupert, anyway? vrea sa stie lumea de el si se foloseste de numele lui michael..
angesa pe 23 iulie 2009 22:59
Sa judeci e simplu, sa lauzi e greu!
Mister Rupert a cantat vreodata cu MJ, a jucat cu el in vreun film cu el, a filmat vreun videoclip?
A luat vreun Oscar ?
Eu stiu ca nu. De ce nu si-o vedea de treaba?
Sigur aveti dreptate: sa si aduca aminte lumea de el. Ce tristi sunt unii oameni.

vali pe 23 iulie 2009 23:06
Un om de nimic acest actor....RIP MJ
Codrutz pe 24 iulie 2009 01:47
Inseamna ca e un NIMENI daca a declarat ca mai bine ca a murit. Nu se poate spune despre nicio persoana in viata ca mai bn ar fi mort! Tipu e cu capul. Eu sincer acum am auzit de el, si nu inteleg de ce a facut comentariul asta, ca de acum va fi urat de toti admiratorii lui MJ, si credeti-ma sunt o Multime!

Again... R.I.P. MJ!

homoseczualu' pe 24 iulie 2009 13:47
da, are dreptate rupert, misto gagiu', destept, pacat ca s-a operat si el pe la fata.MJ =bleah.
eu pe 28 august 2009 22:46
dar asta cine e??¿?
ionela pe 9 octombrie 2009 17:03
parerea mea este ca el nici nu se compara cu michael jackson . are si el un pic de celebritate si se compara de acum cu cea mai mare vedeta a lumii michael jackson. cum sa fie bine ca a murit ba fraiere . tu nu stii cati oameni plang acum dupa el si cati oameni il iubesc atat pe el cat si pe muzica lui asa ca nici nu indrazni sa mai spui ceva despre michael pentru ca tu nu esti nici pe departe atat de minunat ca mj . ai jucat si u in 2 -3 filme si de acum ai prins si tu glas . tu care nici macar nu stii ce inseamna sa fii vedeta . tu te bucuri de fiecare banut pe care il primesti si imediat te duci la cheltuit , dar michael stii macar ce facea cu banii lui ? ii dona la spitale si la copii saraci si nevoiasi nu ca tine vaii sa imi cumpar mie niste pantaloni si nu stiu ce , asa ca nu te mai da mare ca vaii nu stiu ce si bla bla bla . esti un fraier pentru ca nu stii sa apreciezi un talent adevarat cand il vezi in fata .
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 18:20
nu prea este bine sa vorbesti de rau pe nimeni indiferent cine ar fi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells