Romanul lui Stephen King, The Stand, va fi transformat într-o miniserie

de Cristina Grigore în 15 Aug 2018
Serialul va fi difuzat de serviciul de streaming al CBS de anul viitor

A trecut ceva vreme de când regizorul Josh Boone (New Mutants) a început lucrul la adaptarea cărții lui Stephen King, The Stand. Gândit inițial ca o serie de patru filme, proiectul a fost acum transformat într-o miniserie TV, anunţă TrackingBoard.com. 

The Stand - în care supraviețuitorii unei molime ce aproape că extermină omenirea se înfruntă într-o bătălie finală, o biblică confruntare între Bine şi Rău - va ajunge în serviciul de streaming al CBS (CBS All Access) din 2019. Cele peste 800 de pagini ale romanului vor fi fi adaptate în 10 episoade, fiecare de câte o oră.

The Stand este unul dintre proiectele de suflet ale lui Joshn Boone. După ce a imaginat primul scenariu al adaptării (moment în care Warner Bros. nu venise încă cu propunerea seriei de patru filme), cineastul a spus că îl are pe Matthew McConaughey în vizor pentru rolul antagonistului, Flagg. McCounaughey a ajuns până la urmă sâ îl joace pe Flagg, însă într-o altă adaptare marca Stephen King, The Dark Tower.

The Stand a mai fost adaptat pentru televiziune în 1994. Producţia a avut patru părți, iar din distribuție au făcut parte Gary Sinise și Rob Lowe.

Exploreaza subiecte similare:

Josh Boone, stephen king, The Stand, Matthew McConaughey, Gary Sinise, Rob Lowe, The Dark Tower

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
sebybog pe 15 august 2018 13:43
Daca va fi o ecranizare in stilul Dark tower, mai bine nu.
carmen_angelus_romila pe 16 august 2018 13:04
Pare interesanta aceasta povestire fantastica pe care ne-o propune "Stephen King, The Stand' fie ea si intr-o miniserie, sper de succes...!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells