Ridley Scott promite „o nouă formă de alien” în Prometheus 2

de Cristina Grigore în 22 Nov 2014
Filmările la Prometheus 2 sunt programate să înceapă în ultima parte a anului viitor

Ridley Scott a ţinut să menţioneze nu demult că din viitorul film Prometheus vor lipsi cu siguranţă Xenomorfii din franciza Alien. Într-un interviu recent, de promovare al celui mai nou film al său, Exodus, cineastul a arătat care este „surpriza” de care vor avea parte fanii în Prometheus 2.

„E ceva nou. Ne vom distanţa de zei, dragoni şi alte asemenea lucruri. Dacă mai văd un singur dragon, mă împuşc. Gata cu dragonii”, a spus el. E un fel de a spune, interpretează cei de la ScreenRant.com, „ gata cu Inginerii şi Xenomorphii”.

„Alien-ul din filmul original este dragonul final şi este îngrozitor. Creatura este reală, motiv pentru care a devenit unul dintre cei mai înfricoşători monştri din istoria filmului. Aşa că, în Prometheus 2, ceea ce încerc să fac este să introduc în scenă o formă nouă de alien în actul al treilea”, a mai arătat Scott.

Momentan, afirmaţiile cineastului nu sunt foarte clare, mai ales dacă e să ţinem cont de temele filozofico-religioase din Prometheus, cât şi de predicţiile lui Noomi Rapace legate de apariţia în Prometheus 2 a unor noi protagonişti: „Dumnezeu” şi „Diavolul”.

Filmările la Prometheus 2 sunt programate să înceapă abia spre finele anului viitor. Filmul urmează să fie lansat în martie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

ridley scott, Prometheus 2

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells