Ride Along, cu Dragoş Bucur şi Ice Cube, acum la cinema

de Gloria Sauciuc în 24 Ian 2014
Comedia de acţiune intră în premieră pe 24 ianuarie

Actorul român Dragoş Bucur este protagonistul uneia dintre cele mai „cu nerv” scene de urmărire în filmul Ride Along, cu premiera pe 24 ianuarie. Bucur joacă chiar la începutul filmului rolul unui mafiot sârb. El participă la o întâlnire de afaceri cu poliţistul jucat de Ice Cube, întâlnire care se dovedeşte a fi o ambuscadă. Bucur a avut de tras cu pistolul după nişte poliţişti sub acoperire, inclusiv după Ice Cube, apoi a încalecat o motocicletă şi a executat un fel de cursă cu obstacole.

„Personajul meu are o secvenţă destul de grea pe motocicletă, aşa că era obligatoriu ca actorul să aibă carnet şi să ştie să alerge puţin pe motor. Norocul meu că Dana (Dana Nălbaru, soţia - n.red.) a adus ca zestre o Honda Shadow şi de şapte ani îmi petrec verile pe motocicletă”, a declarat imediat după filmări, Dragoş Bucur. Producătorul Will Packer confirmă: „Am avut ocazia să facem nişte secvenţe cu cascadorii auto impresionante. Plus trageri cu arma şi faptul că am aruncat o clădire în aer...”.

Comedia de acțiune Ride Along s-a poziționat pe primul loc în box office- ul american în weekend-ul lansării. Conform rezultatelor obținute de către BoxOfficeMojo.com, pelicula a strâns o cifră record pentru luna ianuarie: 41 de milioane de dolari.

Dar despre ce este vorba în Ride Along? Atunci când un tip vorbăreţ (Kevin Hart) face echipă cu fratele iubitei lui, un poliţist temperamental (Ice Cube), în patrularea străzilor oraşului Atlanta, va ajunge să fie implicat într-un caz mai dificil decât îşi putea imagina. Şi, pentru a-i demonstra poliţistului că merită să îi devină cumnat, trebuie să depăşească cu bine cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa sa. Atunci când pistele duc către unul dintre cei mai periculoşi delincvenţi din oraş, James (Ice Cube) va descoperi că gura bogată a partenerului său e la fel de periculoasă ca şi gloanţele.

Producător al filmului şi asociat al lui Ice Cube, Matt Alvarez, comentează interesul său şi al echipei pentru comedia de acţiune cu Ice Cube şi Kevin Hart, cărora li se alătură producătorul Larry Brezner: „Pe piaţă există o nişă goală a filmelor de acţiune ai căror protagonişti sunt doi prieteni (buddy-action movies - n.red.). Am abordat acest film întorcându-ne la clasice precum 48 Hours, Midnight Run sau Beverly Hills Cop. Ne-am dorit să ne întoarcem la acele filme clasice cu care am crescut - filme care încă mai rezonează cu publicul”.

Regizorul îşi explică interesul pentru Ride Along, un film pe care îl descrie drept „varianta comică de la Training Day”: „Ideea era să îi punem pe Kevin şi pe Cube să facă echipă, şi ne-a plăcut să facem asta. Partea bună este că atunci când, în cele din urmă, ne-am întâlnit să discutăm proiectul, cei doi s-au înţeles bine. Se vedea în cameră că umorul lor a funcţionat bine şi că va da foarte bine pe ecran. Cei doi au o chimie bună”. Producătorul Packer, care a lucrat împreună cu regizorul Tim Story şi cu actorul Kevin Hart în Think Like a Man, e de acord cu regizorul asupra echipei celor doi: „Relaţia între Kevin şi Cube merge aşa de bine datorită dinamicii lor. Cube este omul echilibrat. Indiferent ce s-ar întâmpla în faţa sau în spatele camerei, el e în stare să nu-i lase să-i scape niciun surâs. Pe Kevin poate să îl apuce râsul. La fel pe toţi cei din echipa de filmare. Însă Cube nici nu zâmbeşte. Rezistă!”.

Comic găsim din plin în Ride Along, promit producătorii, chiar dacă vine din diferenţa de înălţime dintre Ben şi Angela sau din prezenţa celebrelor replici de rap în dialogurile filmului. Cube concluzionează: „Să nu uităm să amintim publicului că aici ne distrăm şi că, în film, se poate întâmpla orice. Niciodată nu ştii ce urmează să vezi. Trebuie să fii gata de orice”.

Exploreaza subiecte similare:

Ride Along, Kevin Hart, Ice Cube, Dragoş Bucur

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 25 ianuarie 2014 13:34
Daca sunt note de comedie, cu siguranta ma intereseaza sa-l vad.
DeadSea07 pe 25 ianuarie 2014 16:31
sunt din ce in ce ma interest de filmul acesta
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 17:39
Nu ma asteptam ca Dragos Bucur sa domine box-office-ul american :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells