Relația dintre Hulk şi Rocket va fi piesa de rezistență din Avengers: Infinity War

de Gloria Sauciuc în 5 Nov 2017
„Este o relaţie stranie, unul dintre ei este cel mai masiv supererou iar celălalt cel mai mic. Simpla lor asociere este comică”, admite Mark Ruffalo

Anul viitor, Gardienii Galaxiei revin pe Pământ în Avengers: Infinity War, pe măsură ce soarta întregului Univers Marvel (MCU) stă în cumpăna bătăliei cu Thanos.

După Mark Ruffalo, ratonul Rocket va forma, repede, o legătură cu The Hulk. Discutând cu USA Today, Ruffalo a confirmat echipa stranie dintre Hulk (personajul său) şi Bradley Cooper (ratonul Rocket). „Este o relaţie stranie, unul dintre ei este cel mai masiv supererou iar celălalt cel mai mic. Simpla lor asociere este comică”.

De fapt, una dintre cele mai timpurii apariţii ale lui Rocket este într-unul din numerele din The Incredible Hulk. Co-autorul lui Rocket, Bill Mantlo, a fost autorul benzilor desenate Hulk, găsind o cale de a aduce alter ego-ul lui Bruce Banner în Halfword, o planetă cu animale antropomorfe precum Rocket şi prieteni săi, Wal Rus şi Lylla. De acolo, Rocket şi Hulk au făcut pentru prima oară echipă.

Personajul MCU al lui Rocket din film este foarte diferit de ipostaza lui din benzile desenate, însă are o bază solidă. Rocket este cel mai amuzant dintre ambele echipe, iar Cooper îi dă o notă veridică şi tragică. Şi Hulk are valenţe tragice, însă Ruffalo îi dă un aer comic. Între Ruffalo şi Cooper vor exista momente hilare şi emoţionante.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy Vol. 2, Mark Ruffalo, Bradley Cooper, Avengers: Infinity War

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells