Regizorul lui Breaking Bad şi The Walking Dead începe lucrul la The Last Panthers

de Cristina Grigore în 9 Oct 2014
Distribuţia dramei poliţiste în şase părţi este condusă de Samantha Morton şi John Hurt

Johan Renck (Breaking Bad, The Walking Dead) va începe spre sfârșitul acestei luni filmările unei incitante drame polițiste în sașe părți, The Last Panthers. Coproducția franco-britanică își va desfășura filmările în Londra, Marsilia, Belgrad și Muntenegru, se menţionează în comunicatul de presă emis de compania de distribuţie Tandem Comunications.

Serialul, a cărui intrigă a fost propusă de jurnalistul francez  Jérôme Pierrat, are la bază fapte reale - Pink Panthers este numele atribuit unui grup internațional de hoți, alcătuit în mare parte din etnici sârbi, responsabil de unele dintre cele mai spectaculoase furturi de bijuterii de lux. În primul episod, vom fi martorii unui furt de diamante, scenaristul Jack Thorne (Skins) urmând să ne transporte apoi în inima întunecată a Europei, unde totul este controlat de o alianță a gangsterilor și a afaceriștilor corupți, „the banksters”.

Distribuţia este alcătuită din Samantha Morton, actriţa din John Carter, Minority Report, nominalizată la Oscar pentru rolurile din In America şi Sweet and Lowdown, John Hurt, în atenţia Academiei Americane pentru rolurile din The Elephant Man şi Midnight Express, dar şi actorul francez Tahar Rahim (A Prophet).

Exploreaza subiecte similare:

Johan Renck, The Last Panthers

Alte știri din cinema

Regizorul iranian Mohammad Rasoulof, condamnat la biciuire și 8 ani de închisoare înainte de premiera noului său film la Cannes

Cel mai nou film al cineastului Rasoulof, The Seed of the Sacred Fig, va avea premiera în competiție la Cannes în mai.

28 Years Later, o nouă continuare a francizei cu zombie

Franciza 28 Days Later continuă cu al treilea film, 28 Years Later. Producția va avea premiera vara viitoare, pe 25 iunie 2025. Fanii seriei au așteptat 18 ani pentru o nouă poveste inspirată de hit-ul care l-a făcut cunoscut pe actorul Cillian Murphy.

Kristen Stewart și Oscar Isaac, cuplu căsătorit în thrillerul cu vampiri Flesh of the Gods

XYZ Films se ocupă de vânzările internaționale pentru acest film la viitorul Marché du Film de la Cannes

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells