Recomandări TV: zombi, vampiri, extratereștri, criminali cu puteri supranaturale

de Gloria Sauciuc în 31 Oct 2016
Rubrica „TV” vă oferă, pe lângă programul complet a 288 de posturi, oferta de filme și de seriale

Groază/Comedie. „Armata întunericului”
luni, 31 octombrie, ora 22.00, TNT
Ash (Bruce Campbell reușește să ajungă în secolul 14 datorită puterilor miraculoase ale unei cărți ciudate. Ash aterizează chiar în mijlocul unui regat bizar, a cărui existență este amenințată de o armată a întunericului. Războinicii morții, numiți ți skeletoni, vârcolaci și alte creaturi diavolești au fost readuse la viață cu ajutorul lui Necronomicon, zeul suprem al răului și cunostiință veche de-a lui Ash.

Cum trăsnitul venit tocmai din secolul 20 nu poate privi impasibil carnagiul la care sunt supuși locuitorii regatului, el îi va înfrunta pe soldații întunericului folosindu-se de metode moderne. Lupta va fi cumplită, dar Ash nu-și va pierde umorul său negru și îți va exploata din plin cunoștințele supranaturale pentru a contracara urgia pusă la cale de Necronomicon.

Dramă. „Talentatul domn Ripley
marți, 1 noiembrie, ora 22.35, Paramount Channel
Tom Ripley este un tânăr calculat, care crede că este mai bine să fii imitația cuiva decât un nimeni veritabil. Șansa se ivește sub forma unui bogat constructor de nave din SUA, care îl angajează pe Tom să se ducă în Italia și să-l aducă înapoi pe fiul său, Dickie, care este un pierde-vară. Ripley se insinuează în viețile idilice a lui Dickie și a prietenei sale, aruncându-se într-o îndrăzneață mașinațiune de duplicitate, minciuni și crimă. Cu Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett, Philip Seymour Hoffman.

Fantasy. „Interviu cu un Vampir”
miercuri, 2 noiembrie, ora 00.35, TNT
O privire captivantă asupra vieţii unui vampir pe care conştiinţa îl împiedică să ucidă. Tom Cruise şi Brad Pitt fac roluri memorabile. A trecut aproape un de când Louis (Brad Pitt), proprietarul unei plantații, și-a pierdut soția. Acum și-a pierdut și dorința de a trăi. Lestat (Tom Cruise), un vampir misterios, îl place pe Louis și îi dă "șansa" de a deveni o creatură a întunericului și a nopții: un vampir. Louis acceptă și învață de la Lestat cum să devină vampir. Dar lui Louis îi displace viața cea nouă și refuză să devină cu adevărat vampir.

Dramă/Mister/Thriller/Film de festival. „Istoria fricii
joi, 3 noiembrie, ora 21.40, Sundance Channel
Nominalizat la Ursul ded Aur în 2014. Când un val de caniculă lovește suburbiile, penele de curent și poluarea împing ordinea socială până pe marginea prăpastiei, obligând fiecare locuitor să-și contemple motivațiile și să-și înfrunte instinctele și temerile.

Horror/Mister. „Al patrulea gen
Vineri, 4 noiembrie, ora 20.30, ProCinema
Milla Jovovich joacă rolul principal în acest horror despre bizarele, numeroasele şi inexplicabilele dispariţii de persoane dintr-un orăşel din Alaska. De-a lungul mai multor decenii, zeci de locuitori ai oraşului dispar inexplicabil, iar fenomene cu totul şi cu totul stranii atrag atenţia cercetătorilor asupra zonei. Jovovich este Abbey, o cercetătoare care ţine cu tot dinadinsul să afle dacă în spatele dispariţiilor se află guvernul sau o altă forţă, mult mai misterioasă şi mult mai înspăimântătoare..

Dramă/acţiune. „Earthquake
sâmbătă, 5 noiembrie, 22.10, TVR 2

Un cutremur de proporţii zguduie metropola Los Angeles, dând peste cap existenţa întregii populaţii. În mijlocul haosului general, arhitectul Stuart Graff se implică în periculoasele operaţiuni de salvare, în timp ce, în viaţa personală, e nevoit să se împartă între soţia posesivă, de care vrea să se îndepărteze, şi amanta sa, dispărută la cutremur. Cu: Charlton Heston, Ava Gardner, George Kennedy, Victoria Principal. Film cu 2 premii şi 3 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, o nominalizare BAFTA.

Mister/thriller. Premoniții/Solace
duminică, 6 noiembrie, ora 22.45, ProTv
Cu Anthony Hopkins, Jeffrey Dean Morgan, Abbie Cornish, Colin Farrell, Matt Gerald, Marley Shelton. În film, Hopkins joacă rolul unui specialist în paranormal orientat pe aflarea criminalilor, pe care cei de la FBI îl conving să renunţe la anii pensionării şi să îi ajute să rezolve o serie de crime bizare şi înfiorătoare executate de un criminal în serie (Farrell), posesor al unor puteri supranaturale.

 

Exploreaza subiecte similare:

Army of Darkness, The Talented Mr. Ripley, Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles, Historia del Miedo, The Fourth Kind, Earthquake, Solace

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells