Recomandări TV. Controversatul film Haita, comedie IM18, seriale

de Gloria Sauciuc în 8 Feb 2016
Iată ce ne așteaptă pe micul ecran până duminică

Ziua de luni este a recomandărilor TV pe Cinemagia. Rubricile „TV”, „Filme la TV”, „Seriale TV”vă așteptă cu informații complete despre oferta micului ecran. Iată ce am selectat noi din multitudinea de filme și seriale. 

Comedie interzisă sub 18 ani. Pineapple Express

luni, 8 februarie, ora 1.20, TV1000

Dale Denton este un indolent dependent de droguri, iar dealerul său, Saul Silver, tot un pierde-vară, este cel care îi pune la dispoziţie o specie rară de marijuana denumită Pineapple Express. Când Dale devine singurul martor al unei crime săvârşită de un poliţist corupt, cunoscut informal ca cel mai periculos şef al reţelei de droguri, el se sperie şi lasă punga cu Pineapple Express la locul faptei. După ce află că marijuana îi va da de gol, Dale şi dealerul său încearcă să fugă. Distribuţia: Seth Rogen, James Franco, Danny McBride, Kevin Corrigan, Gary Cole şi mai multe. Regizat de: David Gordon Green. Filmul rulează și la Pro Cinema – duminică, 14 februarie, de la ora 22.

Serial, sezon nou. Fargo, sezon 2

luni, 8 februarie, ora 23, AMC

Noul caz de „crimă adevărat” din noul capitol Fargo ne poartă înapoi în anul 1979 în Sioux Falls, South Dakota şi Luverne, Minnesota, când un tânăr ofiţer de poliţie anchetează un caz local de crimă organizată şi o grupare mafiotă influentă. Cu Ted Danson, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Jean Smart, Patrick Wilson.

Arte marțiale. „Drunken Master

marți, 9 februarie,  ora 22.15,  ProCinema

Drunken Master reprezintă a doua colaborare dintre regizorul Yuen Woo Ping (coregraful luptelor din The Matrix si Crouching Tiger, Hidden Dragon) și Jackie Chan. Combinand miscari sofisticate de arte martiale cu stilul tipic de comedie "fizica" al lui Jackie Chan, "Drunken Master" a deschis calea unui nou gen de comedie kung fu si l-a consacrat pe Chang ca regele incontestabil al acestui gen.

Acest film este vital pentru evolutia lui Chan intrucat, in urmatoarele zeci de filme, el avea sa-si rafineze ceea ce a devenit propria sa marca de combat. Stilul aparent dezlanat de lupta, bazat pe gaguri si pseudo-stangacii l-au transformat pe Jackie Chan intr-un star international.

Docudramă. „The Wolfpack/Haita

Miercuri, 10 februarie, ora 23.00,  Sundance Channel

Regizoarea Crystal Moselle a pus cap la cap mai bine de cinci ani din viața familiei Angulo, care locuiește într-un apartament din Manhattan, în centrul orașului New York, într-o izolare completă de lumea exterioară. Porecliți Haita de lupi, cei șase frații cresc și se formează ca oameni imitând scene celebre din filmele văzute la televizor și folosind costume și recuzită laborios realizate în casă. Universul lor este închis între patru pereți însă mărginit numai de imaginație. Când unul dintre frați evadează totul se schimbă iar Haita de lupi trebuie să învețe cum să se integreze în societate fără a destrăma frăția. The New York Post l-a numit un documentar fermecător, iar The Guardian l-a văzut drept un film revelator și tulburător.

Biografie. „Povestea lui  Donald Trump

joi,  11 februarie 01.00,  FilmBox

Povestea lui Donald Trump este o biografie a unui miliardar vicios. Conţine o ascensiune, o cădere bruscă, şi învierea egoistului narcisist pferefat al Americii. Este o poveste despre ambiţie, bani şi putere. Este de asemenea povestea divorţurilor lui, a setei lui nepotolite de a fi în centrul atenţiei, a relaţiilor amoroase, a excentrităţi şi extravaganţei; pe scurt – a personalităţii lui nemaipomenite. Fiind un showman ca tatăl său, Donald Trump s-a descotorosit de fraţii săi şi a devenit copilul de aur al generaţiei avide a anilor 80.  Dar totodatră a suferit de o supraîncredere aproape nevindecabilă, ce a devenit prea mare pentru hainele lui de la Armani şi atingerea lui de Midas.  Şi-a văzut Imperiul împărţit între creditori, în timp ce propria lui viaţă s-a prăbuşit. Căsnicia lui furtunoasă cu Ivana şi o aventură amoroasă cu Marla Maples au stîrnit multe bîrfe în mass-media. După ce totul îi scapă de sub control el, în ciuda tuturor piedicilor, o ia de la început şi iese din impasul financial şi personal pentru a avea o izbîndă şi mai mare

Romantic. „Ciocolată cu dragoste

sâmbătă,  13 februarie, ora 19.35,  Paramount Channel

Când Vianne sosește în orășelul francez liniștit, de modă veche, nimeni nu-și imaginează ce se va întâmpla. În ciocolateria sa neobișnuită, ea creează bomboane irezistibile, care îi atrag aproape magic pe localnici să se lase în voia ispitelor și a fericirii. Când în localitate își face apariția un țigan irlandez atrăgător, Vianne își dă seama, în sfârșit, care sunt propriile ei dorințe. Cu Juliette Binoche, Judi Dench, Johnny Depp, Alfred Molina, Victoire Thivisol. De la 22, tot pe Paramount urmează filmul Pacientul englez.

Serial  istoric/de aventuri. „Imperiul”, cu Emily Blunt

Duminică, 14 februarie, ora 16.25, FilmCafe

Asasinarea lui Julius Caesar a aruncat Roma în haos și singura speranță a imperiului este nepotul acestuia, Octavius, care are numai 18 ani. Octavius trebuie să-l înfrângă pe Marcus Antonius și să preia puterea. Tânărul este în exil împreună cu protectorul său, Tirannus, și trebuie să se ascundă dacă nu vrea să aibă aceeași soartă de care a avut parte unchiul său. El este antrenat să devină un adevarat conducător și trebuie să se întoarcă la Roma pentru a se răzbuna pe omul care l-a omorat pe Caesar. Duminică, pe 14 februarie, rulează cel de-al doilea episod al serialului produs în 2005.

Exploreaza subiecte similare:

The Pineapple Express, Drunken Master, The Wolfpack, Trump Unauthorized, Chocolat, Empire, Emily Blunt

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 februarie 2016 22:22
Din ce se anunu=ta, cred ca ma intereseaza Donald Trump.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells