Recomandări TV. Comedii nebune şi acţiune extremă săptămâna aceasta pe micul ecran

de Gloria Sauciuc în 25 Sep 2017
Iată oferta posturilor TV de la noi incluse în pachetele standard ale furnizorilor de televiziune

Ziua de luni este, așa cum v-am obișnuit, a Recomandărilor TV. Iată, așadar, o serie de filme pe care noi le vom urmări în următoarele seri ale acestei săptămâni. Desigur, oferta canalelor TV de la noi este mult mai variată în titluri și genuri. Consultați programul TV, cu secțiune specială pentru seriale.

Premieră serial TV. Absenţa
luni, 25 septembrie, ora 22:00, AXN
Luni debutează serialul Absenţa, pe canalul AXN, cu reluarea marţea. „O poveste despre supraviețuire, așa aș caracteriza serialul. De multe ori, este, de fapt, despre familie, loialitate și încrederea pe care o ai în cei dragi. Este despre capacitatea pe care fiecare din noi o are: să își găsească puterea în ciuda situațiilor extreme care ar putea fi fatale”, spune actrița americană Stana Katic despre acțiunea serialului.

Mistery. Archangel (2005)
marţi, 26 septembrie, ora 20:30, AMC
Arhangel urmăește încercările periculoase ale lui Fluke Kelso, istoric la Oxford, de a descoperi misterele întunecate din spatele unor jurnale secrete ale lui Iosif Stalin. Acțiunea se desfășoară în Moscova zilelor noastre și în înghețatul orășel din nord, Arhangel, rememorând pasaje importante din istoria Rusiei Comuniste.

Tot marţi, de la ora 00.30, comedia Interviul, cu Seth Rogen şi James Franco, se difuzează pe Pro Cinema „O comedie ofensatoare, de la un capăt la altul”, după cum scria criticul Josh Dickey de la mashable.com., este filmul în care disctatorul nord-coreean moare în mod exploziv, Fragmentul, filmat în slow motion, îl arată pe Kim Jong-Un privind, din elicopterul său, cum carcasa laterală a aparatului de zobor explodează. O minge de foc cuprinde laterala dreaptă a elicopterului. Cu gura căscată larg, Liderul suprem e cuprins cu încetinitorul de flăcări, până ce capul îi explodează şi el...

Tot marţi, Naţional TV se mândreşte cu difuzarea, de la ora 21.00, a filmului lansat anul acesta în SUA, Jungla, cu Daniel Radcliffe protagonist.

SF. Source Code (2011)
miercuri, 27 septembrie, ora 18:35, Digi Film
Transfer de identitate” poate fi destul de bântuitor pentru oricine. E un SF-thriller isteţ, pe tema destul de bătătorită, dar departe de a fi epuizată, a tentativelor de a schimba cursul evenimentelor. Premisa „ştiinţifică” e acceptabil de originală, credibilă şi ingenios combinată. Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă că face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursă, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia...

Comedie de acţiune. O altă adresă de pomină (2014)
joi, 28 septemnrie, ora 23:00, PRO TV
În 2012, comedia 21 Jump Street era întâmpinată cu entuziasm de critici şi de spectatori, prin urmare sequelul 22 Jump Street a primit imediat undă verde. După ce au trecut printr-o mulţime de aventuri la liceu, detectivii Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) visează la cazurile extraordinare pe care le vor rezolva pe străzile oraşului, dar căpitanul Dickson (Ice Cube) are alte planuri pentru ei şi îi trimite sub acoperire la facultate, unde trebuie să descopere producătorul unui nou şi periculos drog, WhyPhy.

Dramă poliţistă. Alpha Dog (2006)
vineri, 29 septembrie, ora 21:30, TV 1000
Un nume mai sonor decat baiatul cu Barbershop este fara doar si poate Nick Cassavetes (She’s So Lovely, John Q, The Notebook) si de la el avem saptamana aceasta Alpha Dog, poveste inspirata dupa cazul real al lui Jesse James Hollywood, care in urma unor ‘divergente creative’ cu un membru al bandei sale a provocat un conflict care s-a soldat cu numele lui, acolo sus, pe lista FBI-ului cu cele mai cautate persoane. Performanta cu atat mai notabila cu cat la cei douazeci de ani ai sai, era unul dintre cele mai tineri indivizi ajunsi acolo. Din distributie: Emile Hirsch (Girl Next Door, Lords of Dogtown), Justin Timberlake, Ben Foster (Hostage, X-Men 3), Bruce Willis, Harry Dean Stanton (inca excelent la cei 81 de ani), Sharon Stone, Dominique Swain si regretatul Anton Yelchin.

Comedie romantică. Forgetting Sarah Marshall (2008)
sâmbătă, 30 septembrie, ora 15.45, TV1000
Faptul că oamenenii se îndrăgostesc nebunește este un adevăr fundamental. După cum, la fel de inevitabil este să-ți faci inimă zob din pricină asta. Dar, în cele mai întunecate colţişoare se ascunde cea mai amuzantă comedie.  Judd Apatow și Jason Segel împărtășesc același umor-nu chiar negru-ci doar întunecat. S-au cunoscut și s-au împrietenit în 1999 cu prilejul realizării "Freaks and Geeks", un film de televiziune creat de Apatow, în care Segel interpretă rolul unui student zăpăcit și confuz, din anii ’80. În 2007, au strâns rândurile cu producătorul Robertson și au dat lovitură cu "Knocked Up".  Segel și Apatow discutaseră şi despre o comedie care să aibă în centru nefericirea unui bărbat părăsit, zbuciumul inimii lui, pentru că Segel era de părere că există mai mare potențial comic în consecințele unei rupturi decât în viață de cuplu. Așadar, iată povestea despre un cuplu care avea totul, până când ea se hotărăște să plece... iar el să dea vina pe ea pentru toate.

Comedie. In Her Shoes
duminică, 1 octombrie, ora 20.30, Pro Cinema
Filmul prezintă viața lui Maggie și a lui Rose, două surori care nu au nimic în comun, decât măsura la pantofi. Maggie (Cameron Diaz) de abia a reușit să își termine studiile, își schimbă mereu job-ul, ajungând să nu mai aibă unde să locuiască și cea mai mare calitatea a ei este sex-appeal-ul. Rose (Toni Collette) este avocat și lucrează la o firmă de avocatură din Philadelphia. Preocupată mereu de job, ea are probleme cu greutate, nu are viață amoroasă și singura ei bucurie sunt pantofii, dar nu are ocazii să îi poarte. După o ceartă zdravănă cele două surori ajung să se aprecieze una pe cealaltă, ajutate și de găsirea bunicii din partea mamei, despre care au crezut că murise.

Exploreaza subiecte similare:

Absentia , Stana Katic, Archangel, Source Code, Jake Gyllenhaal, 22 Jump Street, Jonah Hill, Channing Tatum, Alpha Dog, Emile Hirsch, Forgetting Sarah Marshall, Nick Cassavetes, Judd Apatow, Jason Segel, In Her Shoes, Cameron Diaz

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells