Recomandări TV. Acţiunea defineşte săptămâna

de Gloria Sauciuc în 16 Apr 2018
Iată cele mai bune filme ce rulează pe micul ecran de luni până duminică

Ziua de luni este a recomandărilor TV. Posturile de la noi au programat mai multe filme în care „acțiunea” este cuvântul de ordine. Acțiunea vine săptămna aceasta de la polițiști cu misiuni dificile, gangsteri săriți de pe fix, piloți de elicoptere ce înfruntă dezastre naturale, dar și piloți de Jaegeri înalți cât un bloc. Consultați rubricile Filme la TV și Seriale TV pentru oferta completă a canalelor de la noi.

Acțiune. Băieţi răi/Bad Boys
Luni, 16 aprilie, ora 23:50, AXN 
Două decenii au trecut de la explozivul debut al lui Michael Bay. Bad Boys a reprezentat şi propunerea lui Will Smith într-un rol de acţiune, compatibilitatea actorului cu acest gen fiind confirmată în 1996, o dată cu lansarea blockbusterului Ziua Independenţei. Smith şi Martin Lawrence îi interpretează pe poliţiştii Mike Lowrey şi Marcus Burnett, care trebuie să descopere cine a furat heroină în valoare de 100 de milioane de dolari dintr-o locaţie sigură a poliţiei din Miami. Téa Leoni o interpretează pe Julie, o tânără care se va trezi implicată în investigaţia celor doi eroi. După un sequel în 2003, seria va avea parte de două noi continuări, în 2017 şi 2019.  
 
Marţi, 17 aprilie, ora 19:55, AMC
„Violent, sângeros şi surprinzător de amuzant, filmul lui Martin McDonagh (In Bruges) porneşte de la o premisă trăsnită (un actor şomer fură din greşeală câinele favorit al unui gangster psihopat şi deci gata de orice pentru a-şi recupera odorul) pentru a continua şi mai trăsnit o poveste plină de reacţii demente, umor ireverenţios şi valuri de sânge. Colin Farrell, Sam Rockwell, Christopher Walken şi Woody Harrelson sunt excelenţi în rolurile unor personaje care mai de care mai sărite de pe fix, iar Tom Waits are un cameo simpatic: trece prin cadru cu un iepuraş alb în braţe. Şi da, micul Bonny, căţelul shitzu şterpelit din nebăgare de seamă este atât de simpatic, încât sunt toate şansele să-ţi cauţi şi tu unul după ce vezi filmul”, scria Cinemagia la data lansării comediei. 
 
Serial polițist în premieră. Detaliul
Marți, 24 aprilie, ora 22, Diva
Detaliul este un serial care urmărește viețile profesionale și personale complicate a trei femei ambițioase, care lucrează în Departamentul de Omucideri din cadrul Poliției Metropolitane. Serialul se lansează marți, 24 aprilie, de la 22:00, la DIVA. În ziua premierei vor fi difuzate două episoade, după care în fiecare marți vom putea urmări câte un nou episod. În fiecare săptămână o nouă crimă își așteaptă rezolvarea și rămâne la latitudinea acestor personaje feminine puternice și bine conturate să găsească motivul și ucigașul în decorul urban.
 
Joi, 19 aprilie, ora 22:00, TNT 
Trecută printr-un război mondial devastator și o criză energetică ce a adus omenirea la nivelul de civilizație de la sfârșitul secolului al XIX-lea, puținii supraviețuitori se luptă între ei pentru puținele rezerve de combustibil rămase. Fostul polițist "Mad" Max Rockatansky (Mel Gibson) colindă deșertul depopulat în căutarea hranei, apei potabile și a combustibilului. El găsește o comunitate mică de coloniști în jurul unei pompe de țiței și decide să o ajute în lupta cu o bandă de jefuitori violenți, redescoperindu-și umanitatea.
 
Vineri, 20 aprilie, ora 21:55, Digi Film 
Dwayne Johnson este eroul musculos salvator în Rampage, pe marile noastre ecrane, iar micul ecran ne rezervă surpriza de a-l vedea pe actor în alt film de aventuri, cu un altfel de apocalipsă dezlănțuită, tot în rol de erou. După ce falia din San Andreas cedează provocând un cutremur catastrofal de peste 9 grade magnitudine în California, un pilot de elicopter de intervenţie (Dwayne Johnson) şi fosta lui soţie îşi unesc forţele pentru a-şi salva fiica prinsă printre dărâmături în San Francisco. Însă intervenţia lor printre ruine este doar începutul problemelor, pentru că lucrurile degenerează chiar atunci când ei cred că totul s-a terminat. Dezastrul din San Andreas a fost filmat în locaţii superbe precum Coasta de Aur, Brisbane, Queensland, Los Angeles sau San Francisco. 
 
Film cu dezastre. 2012 
Sâmbătă, 21 aprilie, ora 17:55, AXN 
O dată la 640.000 de ani, Pâmântul se aliniază cu alte planete ale sistemului solar, polii magnetici se schimbă, şi cutremure izbucnesc în mai multe puncte de pe Glob, astfel incât scoarţa terestră se brăzdează cu mii de canioane ce înghit oameni şi clădiri deopotrivă. Anul 2012 este un astfel de moment, cel puţin în viziunea scenariştilor Roland Emmerich (care a semnat şi regia) şi Harald Kloser. Care s-au documentat parcurgând tot felul de lucrări, mai mult sau mai puţin ştiinţifice, de la Apocalipsa 2012: O investigaţie privind sfârşitul civilizaţiei, a lui Lawrence E. Joseph, la teoriile fizicii solare contemporane şi credinţele mayaşe (data finală din calendarul mayaş fiind sfârşitul anului 2012). Filmul este un spectacol vizual de la un capăt la celălalt. 
 
Duminică, 22 aprilie, ora 20:00, PRO TV 
Pacific Rim: Uprising rulează pe marile noastre ecrane iar primul film este difuzat duminică pe micul ecran. Regizorul Guillermo del Toro, care a scris scenariul împreună cu Travis Beacham, și este și producătorul filmului, face rezumatul filmului: „Printr-un portal oceanic pătrund creaturi extraterestre mai mari, mai feroce și mai brutale decât orice: Kaiju. Pentru a-i face față, omenirea își folosește toate resursele și inventează cea mai mare, mai dinamică și versatilă armă construită vreodată. Inventează programul Jaeger - roboți înalți de 80 de metri, controlați de doi piloți ale căror minți sunt conectate neuronal”.

Exploreaza subiecte similare:

Bad Boys, Seven Psychopaths, Mad Max 2: The Road Warrior, San Andreas, Pacific Rim, 2012, The Detail

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 17 aprilie 2018 02:44
Cu desăvârşire, again, again ... and again, Pacific Rim (un film de 8-9).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells