Reboot-ul lui Tomb Raider va spune povestea de început a Larei Croft

de Cristina Grigore în 22 Nov 2011
Reboot-ul lui Tomb Raider va spune povestea de început a Larei Croft

Noua producţie în care îşi va face apariţia atractiva aventurieră din Tomb Raider, Lara Croft, pare a urma linia abordată şi de cei  implicaţi în reboot-ul jocului cu acelaşi nume, lucru ce reiese şi din afirmaţiile producătorului filmului, Graham King.

Iată ce a declarat King pentru ComingSoon.net, dând de înţeles că noua premisă a filmului este similară mai multor proiecte de la Hollywood ce relansează francize de succes (Batman Begins, Casino Royale).

„Aceste relansări [ale francizelor] au evoluat destul de bine la box-office, iar ceea ce mi se pare interesant la acest proiect este tocmai faptul că povestea pe care o vom spune noi este aceea care a dus la transformarea eroinei în faimoasa Lara Croft; deci este vorba despre un proiect care se axează pe evoluţia personajului”, a spus King.

“Pelicula va avea o mulţime de personaje grozave, va conţine o mulţime de scene de acţiune şi va fi nemaipomenit de distractivă, iar în ceea ce mă priveşte, e ceva cu totul nou. Nu am mai lucrat la un astfel de film şi pot spune că am stat mult pe gânduri dacă să mă apuc de reboot-ul acestei francize, însă am decis că merită încercat”, a adăugat el.

Scenariştii noului film Tomb Raider vor fi Mark Fergus şi Hawk Ostby, cei care au imaginat şi povestea din Iron Man.

De relansarea jocului video Tomb Raider – ce va apărea în ultima zi a acestui an – s-au ocupat cei de la Square Enix. Noua poveste a acestuia are în prim-plan o tânără femeie înspăimântată, ce devine ulterior îndârjita supravieţuitoare a unei insule uitate de lume.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
adybest pe 22 noiembrie 2011 13:35
Mi se pare sau inca nu au un nume pentru protagonista? Angelina Jolie era perfecta pentru rol, dar a cam imbatranit...
alex_il_fenomeno pe 22 noiembrie 2011 15:43
este de bun augur un film cu inceputurile eroinei , insa asteptam sa vedem actrita principala .
spanac2015 pe 20 ianuarie 2012 07:58
Lara Croft = Angelina :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells