Războiul Montague-Capulet continuă în Gnomeo şi Julieta în 3D

7 Feb 2011
Războiul Montague-Capulet continuă în Gnomeo şi Julieta în 3D

Cea mai frumoasă poveste de dragoste a tuturor timpurilor revine pe marile ecrane  într-o comedie animată extrem de amuzantă, Gnomeo şi Julieta în 3D, în care personajele principale sunt haioşii pitici de grădină. Din 11 februarie, războiul clanurilor Montague şi Capulet poate fi vizionat în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Braşov şi Constanţa), The Light Cinema şi în reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Cluj, Bacău, Arad, Piteşti, Baia Mare, Timişoara, Iaşi).
 
O coproducţie Touchstone Pictures, Starz Animation şi Rocket Pictures, Gnomeo şi Julieta în 3D reuneşte o distribuţie de excepţie, piticii fiind acompaniaţi în aventura lor de către cei mai renumiţi actori şi cântăreţi: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Sir Michael Caine, Patrick Stewart, Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas şi Hulk Hogan; în timp ce coloana sonoră a filmului este compusă de Sir Elton John. Referitor la această experienţă, celebrul muzician a declarat: ,,În afară de realizarea coloanei sonore, pentru Gnomeo şi Julieta în 3D am fost şi producător executiv. Mi-este greu să descriu bucuria pe care am simţit-o în momentul în care am finalizat acest proiect. Am reuşit să aduc împreună o distribuţie incredibilă şi o echipă de producţie pe măsură. Umorul filmului m-a atras din prima şi sunt sigur că va fi o experienţă distractivă pentru spectatorii de toate vârstele.”  
 
Gnomeo şi Julieta în 3D este cea mai frumoasă poveste de dragoste petrecută vreodată între... doi pitici de grădină. Într-o aventură contemporană extrem de comică, variantele moderne ale celebrilor Capulet şi Montague sunt doi vecini care nu se suportă. Din cauza competiţiei dintre ei, grădinile lor au ajuns să arate ridicol, pline până la refuz cu pitici din teracotă. Dar ceea ce nu ştiu oamenii, este că atunci când nimeni nu se uită, piticii prind viaţă şi se comportă exact ca ei. De fapt, au împrumutat atât de bine trăsăturile oamenilor, încât şi conflictul dintre pitici s-a transformat într-o adevărată vendetă. La fel ca pentru Montague şi Capulet, apartenenţa la clanurile Roşiilor din Grădină Roşie sau al Albaştrilor din Grădina Albastră e ceva extrem de important şi implică şi foarte multe responsabilităţi.  

Printre cursele cu maşina de tuns iarba şi incursiunile în piscinele oamenilor, se înfiripă idila dintre Gnomeo şi Julieta, care, îndrăgostiţi până peste urechi, sfidează îndelungata rivalitate a clanurilor lor.   

În apropiere de Valentine's Day, MediaPro Distribution te invită să vezi Gnomeo şi Julieta în 3D, din 11 februarie în cinematografele din întreaga ţară.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 7 februarie 2011 13:48
poate o sa merg sa il vad

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells