Problema copiilor abuzaţi sexual la Hollywood, în primul trailer oficial pentru An Open Secret

Prima proiecţie a controversatului documentar se va face la Cannes pentru cumpărătorii internaționali

Primul trailer pentru An Open Secret, documentarul aclamat de critică a lui Amy Berg, a fost dat publicităţii,, în pregătirea lansării filmului la Cannes,  în cadrul Marché du Film, pe 19 mai.

Această primă proiecţie pentru cumpărătorii internaționali va avea loc la teatrul Olympia 8, aceasta fiind prima dată când filmul va fi văzut de la lăudata proiecţie în premieră mondială de la DOC NYC, în noiembrie anul trecut.

Egan a avut mari dificultăți în viață după abuzul sexual suferit în timpul adolescenţei la vila DEN...

An Open Secret, regizat de Amy Berg, regizoarea nominalizată la Oscar (West of Memphis/Crimele din West Memphis; Deliver us from Evil), este un documentar șocant despre viața acelor copii și sistemul care îi îndreaptă, în esență, spre prădătorii sexuali, fără niciun interes sau grijă pentru siguranța lor. Cei câţiva copii pe care filmul îi prezintă, acum tineri adulţi, au fost arătaţi unora dintre cele mai mari nume din industria filmului, ceea ce a creat un teren bun pentru controverse.

În imaginea de mai jos, Amy Berg îl intervievează pe Nick Stojanovich, acuzatorul regizorului Bryan Singer, pentru documentarul „An Open Secret"...

Prezent la „Marché du Film” va fi Greg H. Sims de la Vesuvio Entertainment, Producătorii executivi Gabe Hoffman și Matthew Valentinas de la Esponda Productions, unul dintre copiii din film, Evan Henzi, și mama sa Anita Henzi, avocatul Greg Louganis și Henry Eshelman de la PMG, reprezentanţii de comunicare ai filmului.

Esponda intenționează să doneze orice potențiale profituri ale filmului organizaţiilor de caritate care ajută victimele abuzurilor sexuale.

Dupa anunţul recent despre lansarea filmului, în unele cercuri ale mass-media se discută aprins apariția lui Michael Egan în film, în lumina procesului său, după ce a filmat scenele pentru An Open Secret. Producătorii apără zgomotos participarea lui Egan în film, în timp ce clarifică scopul acestuia:

Gabe Hoffman a declarat : „participarea lui Michael Egan la An Open Secret se limitează la descrierea abuzului sexual suferit la vila DEN din partea lui Mark Collins-Rector, și consecinţele asupra vieții lui și a familiei lui. În film, Egan nu discută niciuna dintre afirmațiile făcute în procesele intentate în numele său în 2014. Aceste procese, retrase ulterior, au fost depuse mult după evenimente și complet independent de participarea sa la An Open Secret. În mod evident, Egan a avut mari dificultăți în viață după abuzul sexual suferit în timpul adolescenţei la vila DEN. Noi aplaudăm curajul lui Mike de a apărea  în film și condamnăm orice eforturi de a submina credibilitatea filmului și  a distrage atenţia de la problema copiilor abuzaţi sexual la Hollywood prezentate în film”...

Hoffman subliniază, de asemenea, că Egan este doar unul dintre mai multe victime ale abuzului intervievate pentru film.

În imagine, Amy Berg îl intervievează pe Nick Stojanovich, acuzatorul regizorului Bryan Singer, pentru documentarul „An Open Secret"

Citește și

Exploreaza subiecte similare:

festival:cannes 2015

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells