Priyanka Chopra Jonas, în negocieri finale pentru un rol în Matrix 4

de Gloria Sauciuc în 30 Ian 2020
Chopra Jonas deține recordul de a fi primul interpret cu origini indiene care să aibă rol principal într-un serial american difuzat în primetime

Priyanka Chopra Jonas e în negocieri finale pentru a se alătura distribuției noului film Matrix, scrie Variety. Dacă urmează să ia pilula roșie, alături de ceilalți actori confirmați până acum - anume Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II și Neil Patrick Harris - urmează să aflăm zilele următoare.

Filmul cu numărul 4 din serie nu are încă un titlu, dar se știe că Lana Wachowski va regiza, sub egida The Warner Bros. și Village Roadshow. Informațiile despre personajul pe care urmează să îl joace Chopra nu au fost încă date publicității.

Filmările pentru Matrix 4 vor începe zilele acestea în nordul Californiei. Actorii au în acest moment mai multe săptămâni de antrenamente pentru scenele de luptă, mai scrie Variety.

Chopra Jonas are până în prezent o filmografie ce depășește 60 de producții. Debutul ei la televiziunea american s-a făcut cu serialul Quantico, întins pe trei sezoane. Chopra Jonas deține recordul de a fi primul interpret cu origini indiene care să aibă rol principal într-un serial american difuzat în primetime.

A primit People’s Choice Award pentru rolul din Quantico în anul 2016. În același an a fost pe coperta revistei Time și numită una dintre cele mai influente persoane din lume. Forbes a recunoscut-o ca una dintre cele mai puternice femei de pe glob. Recent, actrița indiană a jucat și coprodus filmul independent The Sky is Pink, selectat la Toronto International Film Festival. Va putea fi văzută pe platforma Netflix în We Can Be Heroes, de Robert Rodriguez și în adaptarea romanului premiat cu Man Booker Prize - The White Tiger. Priyanka Chopra Jonas dezvoltă și o comedie indiană pentru Universal, alături de Mindy Kaling și Dan Goor, în care va juca.

Filmările pentru Matrix 4 vor fi simultane cu cele pentru Citadel, un serial marca Amazon, cu Richard Madden protagonist. Chopra Jonas conduce propria companie de producție, Purple Pebble Pictures, cu sedii în Mumbai și Los Angeles.

Exploreaza subiecte similare:

Priyanka Chopra, Lana Wachowski, Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells