Prima imagine cu Tom Hanks în rolul lui Walt Disney

de Cristina Grigore în 11 Iul 2013
Celebrul actor devine întemeietorul imperiului Disney în Saving Mr. Banks

Studiourile Disney au lansat prima imagine oficială a lui Tom Hanks în rolul lui Walt Disney din viitoarea producţie Saving Mr. Banks, film programat să ajungă în cinematografele americane pe 13 decembrie.

Povestea filmului o are în centru pe autoarea lui Mary Poppins, P.L. Travers (Emma Thompson). Acţiunea se desfăşoară alternativ în anul 1907 şi în 1961, şi ne-o prezintă pe Travers în anii copilăriei şi, ulterior, când începe negocierile cu Disney pentru realizarea unui film Mary Poppins.

Tatăl lui Travers, un bancher devenit alcoolic, a dus familia în ruină. Problema tatălui i-a afectat autoarei scrierile şi a făcut-o să fie extrem de dificilă în negocierile pentru realizarea filmului Mary Poppins, în mare parte din cauza faptului că povestea avea un caracter extrem de personal, ce reflecta greutăţile din propria viaţă şi din relaţia cu tatăl ei.

Deşi musicalul, devenit hit-ul cinematografic al anului 1965, a îmbogăţit-o, a fost atât de nemulţumită de prezenţa în film a secvenţelor animate, dar şi de alte aspecte ale producţiei, încât nu i-a mai permis lui Disney să îi adapteze vreo operă întreaga viaţă.

Saving Mr. Banks îi mai are în distribuţie pe Colin Farrell, Paul Giamatti, Bradley Whitford şi Jason Schwartzman. Regizor este John Lee Hancock.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hanks, Saving Mr. Banks, Emma Thompson, Colin Farrell, Paul Giamatti, Bradley Whitford, Jason Schwartzman, John Lee Hancock, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 11 iulie 2013 12:12
ar fi grozav si un film despre viata lui walt disney cu tom hanks in rol principal....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells