Prima imagine cu Cletus Kasady, alias Carnage din Venom 2

de Gloria Sauciuc în 18 Feb 2020
În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady

Tom Hardy, cel care l-a întrupat pe antieroul titular, a publicat la începutul acestei săptămâni o poză cu Cletus Kasady, a.k.a. Carnage. Villain-ul continuării a fost anunțat încă din scena de după genericul de final din filmul Venom.

În 2018, Venom reușea să aibă încasări globale de 856 milioane de dolari global, făcând ca un sequel să devină o prioritate pentru studioul Sony. Woody Harrelson este cel care îl joacă pe Cletus, un criminal în serie ținut după gratii, în Venom 2. Claia de păr și zâmbetul strâmb poate că înșală pe oricine cu privire la profilul acestui personaj periculos ce suferă de psihoză. Amenințând că - odată ce iese din închisoarea federală în care se află - „va fi carnaj”, Cletus cere să fie intervievat de însuși Eddie Brock.

Chiar dacă istoria ce îi leagă pe cei doi nu este explicată în filmul Venom, uproxx.com scrie că Eddie Brock și Cletus Kasady au fost colegi de celulă, citând plotul benzilor desenate ce îi au pe cei doi protagoniști. În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady. Dacă Venom 2 urmează această linie narativă bizară, suntem curioși cum vor arăta efectele CGI.

Venom 2 nu se oprește la Carnage, ci pregătește pentru marele ecran încă un villain - Shriek - care poate emite un suflu de energie sonică distructivă și provoca reacții violente în masă. Variety scrie că rolul i-ar fi revenit lui Naomie Harris.

Michelle Williams se va întoarce în rolul lui Anne Weying. Andy Serkis semnează regia. Venom 2 are premiera americană în luna octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hardy, Venom, Woody Harrelson, Naomie Harris, Michelle Williams, Andy Serkis

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 18 februarie 2020 12:40
prima imagine e de ajuns sa ma faca sa nu vreau sa vad in veci o asemenea mizerie, nu ca altfel as fi avut de gand sa imi murdaresc retina cu asa ceva.
raramisirasanceza pe 18 februarie 2020 19:18
Greatie, dar mă grăbesc să copiez! și am găsit această pagină atât de sus
Calitate dacă unii dintre voi doriți să vedeți următoarele

unde am văzut> MOVIESHDONLINE.ORG

spartacus pe 19 februarie 2020 11:24
Am citit titlul și articolul, dar tot nu am văzut pe nicăieri ”prima imagine cu Cletus Kasady” din ”Venom 2” pentru că cea prezentată nu este cu nimic diferită față de cea din ”Venom 1”???... Grea meseria asta de ziarist când ”pompezi” titluri aiurea!... :)))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells