Prequel-ul HBO Max la lungmetrajele It și It Chapter Two, în etapă avansată: a fost aleasă o parte din distribuție

de Gloria Sauciuc în 6 Apr 2023
Serialul Welcome to Derry îi aduce în rolurile principale pe Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk, James Remar

Prequel-ul la IT tocmai și-a ales primii patru actori în distribuție, anunță Variety. E vorba de Taylour Paige (Zola, Ma Rainey’s Black Bottom - fotografia articolului), Jovan Adepo (Babylon, Watchmen), Chris Chalk (Perry Mason, All Dirt Roads Taste of Salt) și de James Remar (Oppenheimer, Megalopolis), care vor juca în serialul intitulat Welcome to Derry.

Detaliile exacte despre acțiune și despre personaje nu se cunosc, însă tagline-ul serialului spune „plasat în lumea lui It a lui Stephen King, Welcome to Derry este inspirat din romanul It al lui Stephen King și oferă o extindere a perspectivei regizorului Andy Muschietti după lungmetrajele It și It Chapter Two”.

Welcome to Derry a primit undă verde de la HBO Max în februarie, fiind dezvoltat pentru TV de către Andy Muschietti, Barbara Muschietti și Jason Fuchs. Fuchs semnează scenariul pentru primul episod din serie, inspirat de o poveste scrisă de el și de familia Muschietti. Andy va semna regia mai multor episoade, inclusiv primul.

Fuchs și Brad Caleb Kane semnează ca showrunneri asociați și producători executivi, în timp ce familia Muschietti sunt producători executivi prin compania lor de producție Double Dream. Shelley Meals, Roy Lee și Dan Lin sunt producători executivi. Serialul este produs prin HBO Max și Warner Bros. Television, în timp ce Double Dream este supusă unui acord cu WBTV.

Andy Muschietti a semnat ambele filme It, iar Barbara Muschietti a semnat producția. Fuchs a fost co-producător la It: Chapter Two. Cele două filme au încasat împreună peste 1,1 miliarde de dolari la box-office de la data premierei, cel de-al doilea film având loc la 27 de ani după evenimentele din primul film, distribuția fiind înlocuită de actori adulți. It a fost adaptat într-un miniserial pe ABC în 1990, cu Tim Curry în rolul lui Pennywise.

Paige este reprezentată de către CAA, Entertainment 360 și de Granderson Rochers. Adepo este reprezentat de către Powerline Entertainment, WME, și de Hansen Jacobson Teller. Chalk este reprezentat de către Brillstein Entertainment Partners, Paradigm, și de Jackoway Austen Tyerman. Remar este reprezentat de către  Gersh și de Lighthouse Entertainment, a mai notat Variety.

Exploreaza subiecte similare:

Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk, James Remar

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells