Premierele săptămânii 8-14 aprilie 2016

de Ştefan Dobroiu în 8 Apr 2016
Află ce-i de văzut săptămâna acesta la cinema!

Înainte de probabil cel mai aglomerat weekend al anului (pe 15 aprilie avem parte de şapte premiere), doar două filme ne îmbie în răcoarea cinematografelor. Numărul mic de posibilităţi este compensat de calitatea acestor filme. Bucureştenii pot merge şi la festivalul NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din România, cu o mulţime de evenimente interesante în program.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

10 Cloverfield Lane/Strada Cloverfield 10
Marea întrebare a săptămânii este dacă Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii va reuşi să se menţină pe locul întâi în topul încasărilor pentru al treilea weekend consecutiv. Thrillerul produs de J.J. Abrams pare să fie principalul concurent al supereroilor, aducând pe ecrane unul dintre cele mai mari mistere lansate de Hollywood în ultimul deceniu. Produs pe furiş şi ajuns în atenţia publicului cu trailer neliniştitor, 10 Cloverfield Lane a fost întâmpinat cu o mulţime de cronici pozitive. Îţi spunem doar premisa: Michelle, victima unui accident de maşină, se trezeşte din leşin într-un buncăr. I se spune că, în urma unui atac chimic sau nuclear, suprafaţa pământului este letală. Ce va face Michelle? Tagline-ul filmului, "Monştrii au multe feţe", adaugă un nou strat misterului.

O cronică, aici.

Eddie "Vulturul"/Eddie the Eagle
Este cel mai ataşant film lansat în ultima la cinema. Povestea britanicului Eddie Edwards, gata de orice pentru a participa la o ediţie a Jocurilor Olimpice, reuşeşte să inspire, să amuze şi să emoţioneze în egală măsură. Dolofan, miop şi neîndemânatic, Eddie compensează lipsa aptitudinilor sportive cu o gigantică perseverenţă şi o inimă pe măsură. Eddie "Vulturul" este acel tip de film care te învaţă că trebuie să-ţi urmezi visurile cu orice preţ, indiferent de piedicile aruncate în cale de soartă sau de cei apropiaţi. Taron Egerton, în rolul lui Eddie, şi Hugh Jackman, în cel al lui Peary, fost sportiv resemnat că şi-a distrus cariera din cauza lipsei de disciplină, au o chimie excelentă în film, reuşind să descrie perfect extraordinara înălţare a Vulturului.

O cronică, aici.

Ce film vei vedea weekend-ul acesta la cinema?

Exploreaza subiecte similare:

Eddie the Eagle, 10 Cloverfield Lane, Batman V Superman: Dawn of Justice

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 8 aprilie 2016 21:27
Voi incerca cu Eddie Vulturul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells