Premierele cinematografice ale săptămânii 4-10 iulie 2014

de Ştefan Dobroiu în 4 Iul 2014
Iată ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Analiştii spun că în SUA Transformers: Age of Extinction are toate şansele să ocupe din nou prima treaptă a topului încasărilor. La fel ar putea sta situaţia şi în România, deşi weekend-ul nu duce lipsă de premiere interesante, oferta conţinând o comedie în stilul Marea mahmureală şi o dramă în stilul lui Crash, filmul lui Paul Haggis laureat cu Oscar în 2006. Iată mai jos recomandările Cinemagia.

Consultă programul proiecţiilor de pe site pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de weekend şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul Cumpără bilet de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Până la prezentarea celor două premiere ale săptămânii, reamintim că vineri seara are loc o proiecţie specială a unei selecţii de scurtmetraje premiate la cele mai recente ediţii ale festivalului NexT. Proiecţia este găzduită de Bistro Chez Elvire, din clădirea Institutului francez din Bucureşti. Mai multe detalii AICI.

Dragoste la persoana a treia/Third Person
După fenomenalul succes al lui Crash, Paul Haggis revine la formula poveştilor înlănţuite, purtându-ne prin New York, Paris şi Roma pentru a urmări trei fire narative diferite. Puţine sunt filmele lansate în această perioadă care să se laude cu o distribuţie mai interesantă, pe afiş apărând Liam Neeson, Mila Kunis, Olivia Wilde, Maria Bello, Adrien Brody, James Franco, dar şi Riccardo Scamarcio, probabil cel mai faimos actor italian al generaţiei sale, dar şi Moran Atians, una dintre cele mai cunoste actriţe din Israel, de văzut şi în noul serial Tyrant (detalii AICI). Dragoste la persoana a treia a fost lăudat pentru interpretările actorilor şi pentru hărnicia cu care încearcă să acopere o multitudine de teme legate de dragoste, dor, pierdere şi mersul mai departe.

Nebunie în Las Vegas/Think Like a Man Too
Sequel al unui succes de casă din 2012, premiera de vineri îmbunătăţeşte formula Marea mahmureală aruncând în joc şi câteva "burlăciţe" gata să le demonstreze iubiţilor lor că sunt în stare să o pună de o petrecere încă şi mai tare decât a lor. Şi, atâta vreme cât totul se întâmplă în Las Vegas, spectatorii chiar că nu vor duce lipsă de momente trăsnite şi reacţii sărite de pe fix. În centrul atenţiei este Kevin Hart, probabil cel mai cunoscut tânăr actor de culoare al momentului, după mega-succesul american al comediei Ride Along.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Exploreaza subiecte similare:

Third Person, Think Like a Man Too, Transformers: Age of Extinction

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 4 iulie 2014 12:36
Aoleu! Asa weekend slab n-a mai fost de mult. Nici macar un film decent :(
ardelean_carmin pe 5 iulie 2014 16:56
Nici un film de treaba in acest weekend.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells