Predicții Golden Globes: De Niro (The Wizard of Lies) va câștiga pentru prima oară din 1980 încoace

de Gloria Sauciuc în 27 Oct 2017
Kyle MacLachlan (Twin Peaks) e pe locul trei ca șanse la Globul de Aur, conform site-ului de predicții Gold Derby

De două ori laureat cu Oscar, Robert De Niro a avut prima incursiune în televiziune anul acesta cu biografia The Wizard of Lies, în care a jucat rolul controversatului bancher de investiții Bernie Madoff. Pierzând cursa pentru premiul Emmy în fața lui Riz Ahmed (The Night Of), De Niro are în față alți rivali dar și un nou venit. Iată șansele fiecăruia, conform site-ului de predicții Gold Derby:
 
1. Robert De Niro (The Wizard of Lies): Este candidatul favorit. Trebuie amintit că a primit doar opt nominalizări la Globuri. A luat, într-adevăr, premiul pentru Cel mai bun actor dramatic cu Raging Bull în 1980. Totuși, ultima lui nominalizare a fost acum aproape două decenii cu Meet the Parents (2000).
 
2. Ewan McGregor (Fargo): McGregor a câștigat nominalizările pentru Moulin Rouge (2001) și Salmon Fishing in the Yemen (2012). În timp ce Fargo are 0-11 în categoriile de joc actoricesc la Emmy, Billy Bob Thornton a câștigat Globul de Aur pentru prima oară în 2015.

3. Kyle MacLachlan (Twin Peaks): MacLachlan, care era ineligibil la premiile Emmy, a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor de serial TV în 1991, pentru originalul Twin Peaks. Juriul ar putea să aprecieze sequelul clasicului.

4. Jude Law (The Young Pope): Dacă Law a fost trecut cu vederea de serialele TV pentru rolul primului suveran pontif american, este totuși un favorit al Globurilor de Aur, având trei nominalizări: Cel mai bun actor în rol secundar pentru The Talented Mr. Ripley (1999), și Artificial Inteligence:AI (2001) dar și Cel mai bun actor pentru Cold Mountain (2003).

5. Geoffrey Rush (Genius): Rush a câștigat acest premiu în 2004 pentru The Life and Death of Peter Sellers, după o tentativă cu Shine în 1996. În ambele cazuri, juca un personaj real, ca și în cazul serialului despre Albert Einstein. A mai concurat și la premiile Emmy.

6. Benedict Cumberbatch (Sherlock): Cumberbatch a pierdut nominalizarea precedentă. A mai concurat în același an la Globuri pentru rolul din filmul The Imitation Game. A fost nominalizat în același an la premiile Emmy.

 

Exploreaza subiecte similare:

Robert De Niro, The Wizard of Lies, Fargo, Ewan McGregor, Kyle MacLachlan, Twin Peaks, Jude Law, The Young Pope, Geoffrey Rush, Genius, Benedict Cumberbatch, Sherlock

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells