Pixar se va concentra pe producţii originale după lansarea lui Toy Story 4

de Cristina Grigore în 16 Mai 2019
În martie 2020 studioul va lansa animaţia Onward

Studiourile Disney/Pixar au pus accent în ultimii ani mai mult pe continuările unor producţii de succes (precum The Incredibles, Finding Nemo, Toy Story) însă acest lucru este pe cale să se schimbe, potrivit unuia dintre producătorii Pixar, Mark Nielsen.

El a menţionat, într-o declaraţie preluată de cinemablend.com, că acest lucru se datorează, în parte, schimbării schimbării conducerii departamentului de creaţie al companiei - în urma unor acuzaţii de hărţuire sexuală, John Lasseter a fost nevoit să cedeze locul lui Pete Docter (scenaristul şi regizorul lui Up şi Inside Out).

“Suntem foarte optimişti în legătură cu viitorul studioului”, a punctat Nielsen, care a ţinut să menţioneze şi că, de acum încolo, se va pune accent pe noutate şi creativitate: “Docter este în căutarea unor voci noi care să alimenteze proiectele ce urmează să fie dezvoltate. După acesta de acum [Toy Story 4, n. red.], vom merge doar pe filme originale”, a mai spus el.

Disney are în planul de lansări patru filme Pixar, ce vor fi lansate între 2020 şi 2022. Primul dintre acestea va fi Onward [plasat într-o lume fabuloasă, în care doi fraţi elfi pleacă într-o „extraordinară aventură” de redescoperire a magiei], a cărui lansare a fost stabilită pentru 6 martie 2020.

Exploreaza subiecte similare:

Toy Story 4, John Lasseter, Pete Docter, Up, Inside Out, Finding Nemo, The Incredibles, Toy Story

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells