Personajul lui Woody Harrelson din War for the Planet of the Apes, comparat cu Trump şi Marlon Brando

de Cristina Grigore în 6 Iul 2017
Pelicula se lansează în cinematografele noastre pe 14 iulie

Într-un interviu acordat DigitalSpy.com, Woody Harrelson a spus că personajul său din War for the Planet of the Apes, Colonelul, a fost asociat unor personaje celebre. „Cineva a spus că este o combinaţie între personajul lui Marlon Brando din Apocalypse Now (Colonelul Kurtz) şi Donald Trump… pentru că şi el a încercat să construiască un zid”.

Faptul că personajul lui Harrelson (descris ca villain al producţiei) suportă o asemenea comparaţie este doar o coincidenţă. Potrivit unor afirmaţii ale lui Andy Serkis (Caesar) scenariul a fost imaginat cu mai mult timp în urmă, înainte să apară ideile lui Trump legate de ridicarea unui zid la graniţa cu Mexic. „Este doar o coincidenţă, însă este, cumva, impresionantă. Matt Reeves este un vizionar”, a completat Harrelson.

În War for the Planet of the Apes, maimuţele, în frunte cu Caesar, sunt forţate să ia parte într-o confruntare mortală împotriva unei armate umane cu un lider feroce. După pierderi imense, Caesar cedează celor mai crude instincte şi caută o modalitate proprie de a-şi răzbuna specia. Filmul, regizat de Matt Reeves, se lansează la noi pe 14 iulie.   

Exploreaza subiecte similare:

Woody Harrelson, War for the Planet of the Apes, Matt Reeves, Marlon Brando, Apocalypse Now

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells