Pavel Bartoş, un yeti care nu crede fără a cerceta în animaţia Aventurile lui Smallfoot

de Cinemagia în 25 Oct 2018
O poveste animată destinată tuturor vârstelor, din 26 octombrie la cinema

Cu o impresionantă carieră de actor atât pe scena teatrului cât şi în televiziune, din 26 octombrie Pavel Bartoş revine pe marile ecrane, unde de această dată îşi împrumută vocea unui yeti vertiabil cu numele Gwangi, în animaţia Aventurile lui Smallfoot.

Cum l-ar descrie Pavel Bartoş pe Gwangi, aflăm chiar de la actor, care declară despre personajul său că: ,,E ditamai yeti-ul şi i se spune Gwangi.De această dată îmi împrumut vocea personajului interpretat în versiunea originală de marele jucător de baschet LeBron James. Eu cred că publicul va avea mult de câştigat în urma vizionării acestui film de animaţie. În primul rând pentru că e un film care binedispune şi în al doilea rând pentru că le oferă celor mici bucuria de apetrece cel puţin două ore alături de părinţii lor”, este de părere Pavel Bartoş.

Despre familie şi reacţiile primite de la cei dragi după interpretarea rolurilor din animaţii, Pavel Bartoş recunoaşte: „De când mă ştiu am avut parte în general de personaje negative. Sunt actor şi fac la un moment dat şi astfel de personaje, însă bucuria fetelor mele a fost imensă atunci când am schimbat registrul şi am început să interpretez şi personaje pozitive. Nu mai spun soţia cât de bucuroasă a fost când l-am dublat pe Brad Pitt în Happy Feet 2”, a concluzionat Pavel Bartoş.

O poveste animată destinată tuturor vârstelor, „Aventurile lui Smallfoot” rescrie un mit cunoscut, atunci când un tânăr yeti găseşte ceva ce nimeni din specia lui nu credea că există,  adică… un om. Vestea acestei dovezi clare seamănă panică în întreaga comunitate de yeti care încep să se întrebe oare ce altceva mai există dincolo de hotarele satului lor înzăpezit. Curiozitatea îi va conduce spre mari descoperiri, noi prietenii şi dovezi de curaj.

O producţie Warner Bros. Pictures şi Warner Animation Group, împreună cu Zaftig Films, animaţia „Aventurile lui Smallfoot” are premiera în cinematografele din ţară începând cu 26 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Smallfoot, Pavel Bartoş

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 25 octombrie 2018 20:16
Bunul si indragitul nostru actor, dar si showman de spectacole si televiziune, observam ca arata mult talent si in interpretarea vocilor unor personaje celebre de filme si desene animate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells