Oscarurile vor angaja un prezentator în 2022

de Marina Florea în 12 Ian 2022
Jimmy Kimmel a fost cel mai recent prezentator al Oscarurilor

După trei ani în care Oscarurile nu au avut prezentator, cele mai populare premii din industria filmului vor avea unul - odată cu ediția de pe 27 martie, difuzată de canalul ABC.

Craig Erwich, președinte al Hulu Originals & ABC Entertainment, a anunțat că Oscarurile vor avea din nou un prezentator (după trei ani fără) marți dimineața, în timpul secțiunii dedicate ABC din turul virtual de presă a Television Critics Association. Totuși, nu a dat detalii despre cine e vorba.

„S-ar putea să fiu eu”, a șoptit Erwich înainte să își exprime încrederea în producătorul Oscarurilor, Will Packer. „Will este mereu la curent cu cultura marelui public și cu entertainmentul”, declara Erwich. „Știu că are multe pregătite și în curând vom avea mai multe detalii.”

Jimmy Kimmel a fost ultimul prezentator al Oscarurilor, având la ultimele ediții - 2017 și 2018 recenzii pozitive. Alți prezentatori din ultimul deceniu au fost Chris Rock (2016), Neil Patrick Harris (2015), Ellen DeGeneres (2014), Seth MacFarlane (2013), Billy Crystal (2012) și James Franco/Anne Hathaway (2011). Prezența lui MacFarlane și a duetului Franco/Hathaway au fost o tentativă din partea ABC și a Academiei de Film de a atrage un public mai tânăr, însă critica nu le-a dat note mari.

Exploreaza subiecte similare:

Jimmy Kimmel, Chris Rock, Neil Patrick Harris, Ellen DeGeneres, Seth MacFarlane, Billy Crystal, James Franco, Anne Hathaway

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 13 ianuarie 2022 03:40
Foarte buna initiativa! Imi amintesc de duetul James Franco/Anne Hathaway, mie chiar mi s-a parut placut, fata de alte personaje ce au urmat dupa ei.
lili22 pe 17 ianuarie 2022 13:37
Am mai scapat de o grija....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells