Oliver Stone, ovaționat la Festivalul de Film de la Roma pentru Snowden

de Gloria Sauciuc în 15 Oct 2016
Snowden se ansează în România anul acesta

Festa del Cinema di Roma este în plină desfășurare în orașul celor șapte coline, iar site-ul Cinemagia a fost invitat și anul acesta de Mazda să vadă cum tehnologia și arta se pun în mișcare într-un ritm hipnotizant.

Mazda a făcut un program consistent invitaților săi la Festival. Vineri seară, pe covorul roșu de la Roma a pășit Oliver Stone, care participă în competiție cu filmul Snowden.

Chiar dacă criticii americani de film au punctat mai mult ce reproșează filmului decât motivele pentru care este un film mare, la Roma Oliver Stone a fost ovaționat minute în șir după proiecție.

Filmul spune povestea lui Edward Snowden, fostul contractor NSA (National Security Agency), care a dezvăluit informații cu privire la operațiunile de supraveghere a organizației și a fost urmărit de atunci de guvernul american iar acum trăiește la Moscova.. Scris și regizat de Oliver Stone, care are două Oscaruri pentru regie și un al treilea pentru scenariu, filmul e atactiv și pentru distribuția ce-i include Joseph Gordon-Levitt, Nicolas Cage, Melissa Leo, Shailene Woodley şi Tom Wilkinson.

Programul Mazda pentru invitații săi la festival a fost urmat de o descindere la Villa Medici (credem că și voi sunteți fani ai serialului Da Vinci's Demons) iar sâmbătă e programată o călătorie nostalgică pe urmele pașilor lui Audrey Hepburn și Gregory Peck, pentru rememorarea clasicului Vacanță la Roma.

Exploreaza subiecte similare:

festival:roma 2016

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells