O dramă sportivă despre o înfrângere americană este filmul rusesc cu cele mai mari încasări în China

de Cristina Grigore în 8 Iul 2019
Pelicula Three Seconds a întrecut la box office Creed II și Moneyball

Producția rusească cu cele mai mari încasări din toate timpurile în China este filmul Three Seconds, ce a ajuns la 12,3 milioane de dolari (85 milioane yuani), scrie variety.com, de la lansarea sa din 13 iunie.

Drama sportivă spune povestea echipei naționale de baschet sovietice și a victoriei obținute de aceasta la Jocurile Olimpice de la Munchen, din 1972, unde echipa Statelor Unite a fost înfrântă pentru prima dată după 36 de ani. Este și fimul care deține acum, în box office-ul rusesc, locul întâi în topul producțiilor de origine cu cele mai bune încasări.

Filmul a intrat deja în a patra săptămână de rulare în cinematografele chineze – cel mai lung timp de proiecție pentru un film rusesc în această țară.

„China nu este o piață ușoară pentru filmele străine. Dintre cele care ajung aici pe marile ecrane, multe rulează doar un week-end. Three Seconds a avut o evoluție diferită. A tot atras public, în parte grație reacțiilor pozitive ale celor care au văzut filmul și a cronicilor favorabile”, a spus Vadim Vereshchagin, președintele companiei de distribuție Central Partnership.

The Snow Queen 3: Fire and Ice, Stalingrad și Dragon sunt celelalte titluri rusești cu încasări notabile în China. În topul dramelor sportive cu cel mai mare succes la box office-ul chinezesc, Three Seconds se află pe locul doi, înaintea lui Creed II, Moneyball și Battle of the Sexes.

Exploreaza subiecte similare:

Creed II , Moneyball, Battle of the Sexes

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Cretzulynne pe 8 iulie 2019 07:44
Este evident de ce - înfrângerea SUA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells