Noul val de regizori-actori

de Cristina Grigore în 19 Mai 2013
Tineri, frumoși și celebri? Nu numai. Te vor surprinde și din spatele camerelor…

”Ceea ce mi-ar plăcea cu adevărat să fac este să regizez”. Această replică, venită din partea unor actori ce au atins un anumit grad al celebrității în carieră, era odată ridiculizată de realizatorii de film de la Hollywood. În zilele noastre însă preconcepția a fost depășită, dovadă că multe fețe frumoase și talentate din fața camerelor de filmat s-au dovedit aproape la fel de competente în spatele lor.

Anul trecut, Angelina Jolie și-a făcut intrarea în arena starurilor dornice de excelență și în scaunul regizoral cu drama romantică de război In the land of Blood an Honey, iar Ben Affleck și-a cimentat poziția în  branșă cu thriller-ul Argo. Un nume demn de menționat în valul de noi actori-regizori este și prolificul James Franco, care și-a prezentat recent la Cannes noul său film, As I Lay Dying, și mai are în pregătire, ca regizor, alte patru.

Evident, acestea nu sunt singurele nume de actori s-au dornici să mai adauge o titulatură semnăturii lor celebre. Iată însă noile speranțe, alături de proiectele cu care vor debuta anul acesta și o succintă privire asupra șanselor lor de succes.

Vezi galeria foto

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 19 mai 2013 12:20
Din astia 9, eu cred ca doar 2 pot fi regizori buni: Ryan Gosling si Joseph Gordon-Levitt.
legolas05 pe 19 mai 2013 12:40
Asa cred si eu.
Ladybug09 pe 19 mai 2013 13:32
Părerea mea este că actorii ar trebui să rămână la locul lor, iar adevăraţii regizorii să îşi facă treaba. Poate că sunt printre ei şi unii care ar putea fi la fel de buni ca regizori precum sunt ca actori, dar nu mulţi. Dintre cei menţionaţi mai sus cred că Joseph Gordon-Levitt ar putea face treabă bună ca regizor. Însă Ellen Page şi..şi Channing Tatum? Nu prea cred. But we shall see...
legiune pe 19 mai 2013 16:23
Neinteresant.
Testicule pe 19 mai 2013 16:37
Nu exista un antrenor bun de fotbal care sa fi fost la fel si pe teren. Acelasi lucru poate fi spus si despre regie.
La sfarsitul zilei, sanse de succes nu au multi. Dintre cei prezentati mai sus, cred ca Gordon-Levitt ar putea profita. Poate si Gosling, daca este la fel de stralucit si in spatele camerei.

Bayard pe 19 mai 2013 16:51
Sa vedem, care e cel mai bun antrenor al sezonului in fotbal? Pai antrenorul lui Bayern Munchen: Jupp Heynckes - al 2-lea marcator din istoria Bundesligii. Cine o sa-l inlocuiasca la vara?? Guardiola, care a fost capitan al Barcelonei. Nu exista reguli din astea, ca un fotbalist bun nu e si antrenor, la fel si la actori. Sunt convins ca unii regizori pot fi actori buni, altii sunt de-a dreptul penibili. Nu vad de ce un actor inteligent nu ar putea sa ajunga regizor.
Sebastian96 pe 19 mai 2013 22:20
Channing Tatum regizor?Interesant.Chiar vreau sa vad daca stie sa regizeze...
alex_il_fenomeno pe 20 mai 2013 15:44
Unii au confirmat, altii insa parca se arunca prea repede in acest nou domeniu...
Adamska pe 25 mai 2013 14:01
channing tatum? :)) buna asta
cosmin742000 pe 26 iunie 2013 23:51
Tatum isi prinde urechile in aparatu de filmat :))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells