Noul Han Solo este mai bătrân şi mai înţelept, dar la fel de rebel, spune Harrison Ford

de Cristina Grigore în 12 Nov 2015
Evoluţia personajului are o bază emoţională; acesta nu suferă o transformare radicală, explică starul

Transformat dintr-un neîncrezător în puterile Forţei într-un personaj ce o laudă şi o promovează în rândul celor tineri, aşa cum s-a putut vedea în trailerele lu Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Han Solo nu s-a schimbat prea mult în rest, afirmă interpretul acestuia, Harrison Ford, într-un recent interviu acordat publicaţiei Entertainment Weekly.

„Noua versiune a personajului nu abandonează complet trăsaturile binecunoscute din filmele anterioare. El nu îşi doreşte să fie în locul lui Obi-Ben Kenobi, nu este un fel de Alec Guinness al Noii Ere [interpretul lui Ben Obi-Wan Kenobi în trilogia originală Star Wars]. Modul în care a fost dezvoltat ca personaj nu a implicat o transformare în esenţă, sunt doar unele elemente emoţionale ce i-au facilitat evoluţia”, a explicat starul. Elementele emoţionale la care face referire ar putea avea legătură cu prinţesa Leia (o altă utilizatoare a Forţei), aşa cum sugerează şi Entertainment Weekly, care arată şi că aceasta nu mai este numită "prinţesă" în A Force Awakens.

Ford îşi asigură însă fanii că Han Solo a rămas, în ciuda anilor în plus şi a evenimentelor copleşitoare, acelaşi. „Se pune ceva accent, în film, pe eşecul său în a stăpâni, după atâta veme, unele abilităţi de bază, cum ar fi calculatul”, a glumit actorul. „Dar Solo a rămas, în mare parte, acelaşi rebel. Unele lucruri nu se schimbă niciodată”, a punctat el.

Exploreaza subiecte similare:

Harrison Ford, Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells