Noul film despre viaţa lui Steve Jobs îi va avea în distribuţie pe Natalie Portman şi Michael Fassbender

de Cristina Grigore în 27 Nov 2014
Produs de Universal Pictures, biopicul va fi regizat de Danny Boyle

Lansate în presa de profil aproape în acelaşi timp, proiectele biografice despre viaţa co-fondatorului Apple, Steve Jobs s-au distanţat considerabil odată ce a fost lansat, în 2013, Jobs, cu Ashton Kutcher în rolul faimosului antreprenor şi vizionar în domeniul tehnologiei. Sony Pictures şi scenaristul Aaron Sorkin au fost nevoiţi să amâne producţia biopicului lor din cauza retragerii regizorului (David Fincher) şi a actorului din rolul central (iniţial, a fost vorba de Christian Bale, apoi de Leonardo DiCaprio).

Iată însă că, de această dată, filmul este gata să îşi înceapă producţia, cu Danny Boyle la cârmă şi, potrivit ultimelor detalii aflate de cei de la TheHollywoodReporter.com, cu Michael Fassbender în discuţii pentru rolul principal. Lui i se va alătura, drept fiica înstrăinată a lui Jobs, Lisa Brennan-Jobs, actriţa Natalie Portman. Filmul a trecut însă acum sub egida Universal Pictures.

Natalie Portman a încheiat recent lucrul la debutul său regizoral, pelicula A Tale of Love and Darkness. Ea va putea fi văzută în Jane Got a Gun (se lansează la noi pe 20 februarie). Îşi va relua partitura din Thor în Thor: Ragnarok, noua producţie Marvel planificată pentru apariţie în vara lui 2017.

Jobs nu are încă o dată de lansare. În distribuţia filmului a fost confirmat recent Seth Rogen, în rolul celuilalt co-fondator al companiei Apple, Steve Wozniak.

Exploreaza subiecte similare:

Steve Jobs, Jobs, Danny Boyle, Michael Fassbender, Natalie Portman

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells