Nouă stagiune culturală la Grand Cinema & More

3 Sep 2014
Spectacole de operă, balet şi teatru, din septembrie în programul cinematografului

În toamna acestui an, Grand Cinema & More deschide o nouă stagiune culturală, ce cuprinde peste 130 de reprezentaţii. Din septembrie 2014 până în luna iulie 2015, spectatorii vor putea viziona reprezentaţii de operă, balet, teatru şi teatru pentru copii. Spectacolele de operă şi balet sunt transmise de pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele de teatru sunt puse în scenă în Sala Epika din Grand Cinema & More.

Începând cu luna septembrie, spectatorii vor putea urmări două piese de teatru montate în exclusivitate pe scena Grand Cinema & More. Spectacolul care deschide noua stagiune este Un bărbat pentru Sara, o comedie ce se bucură de o distribuţie de calibru: Emilia Popescu, Andi Vasluianu şi Constantin Cotimanis. Premiera piesei are loc pe data de 13 septembrie, de la ora 19.00. Începând cu 18 octombrie, spectatorii se vor putea bucura şi de o altă comedie, Toc Toc. Producţia, care îi are în rolurile principale pe Anca Ţurcaşiu, Andrei Duban şi Anca Sigartău, este semnată de Ricard Reguant, regizorul care a montat primul musical de tip Broadway din România.

Improvshow revine pe scena Grand Cinema & More, din 15 septembrie. Improvizaţia este regula de aur a acestei reprezentaţii interactive: Mihai Bobonete şi ceilalţi membri ai trupei îi vor provoca pe spectatori să participe activ la desfăşurarea spectacolului, cu glume bine ţintite şi întrebări pline de umor.

În perioada septembrie-decembrie, spectatorii vor putea viziona opt reprezentaţii de operă, de pe cele mai mari scene ale lumii. Dintre acestea, Madama Butterfly, producţie a Handa Opera, un proiect al Opera Australia, este transmisă din superbul port din Sydney. Bărbierul din Sevilla şi Tosca sunt transmise în direct de la Opera Naţională din Paris, iar Rigoletto este transmisă în direct de la Opera de Stat din Viena.

Grand Cinema & More continuă parteneriatul exclusiv cu Bolshoi şi oferă iubitorilor de balet şapte spectacole de pe legendara scenă din Moscova. Spectatorii vor viziona creaţii de referinţă, precum Legenda Dragostei, Fiica Faraonului, La Bayadere şi Spărgătorul de Nuci. Până pe 12 octombrie, spectatorii vor putea achiziţiona un abonament special pentru toate reprezentaţiile de balet din cadrul stagiunii, beneficiind de o reducere de 70 de lei.

Parteneriatul exclusiv cu Teatrul de Animaţie Ţăndărică continuă şi în această stagiune. Cinematograful va găzdui, în fiecare weekend, spectacole pentru copii produse de celebrul teatru. Cei mici vor descoperi cele mai frumoase poveşti în piese precum Gulliver în Ţara piticilor, Cui i-e frică de Bau-Bau?, Croitoraşul cel Viteaz, Tom Degeţel şi Frumoasa din Pădurea Adormită.

Prin noua stagiune, Grand Cinema & More continuă să ofere publicului o experienţă culturală alternativă, care impune un nou standard în ceea ce priveşte divertismentul din oferta centrelor comerciale.

Exploreaza subiecte similare:

Anca Sigartău, Andrei Duban, Anca Ţurcaşiu

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells