Nou trailer Terminator: Genisys

de Ştefan Dobroiu în 15 Apr 2015
Imaginile inedite dezvăluie o surprinzătoare răsturnare de situaţii

Terminator: Genisys se lansează pe 3 iulie, iar maşinăria de promovare apasă pedala de acceleraţie: un nou trailer, doldora de secvenţe inedite, poate fi văzut online, spre bucuria unora şi dezamăgirea altora. Trailerul dezvăluie o posibilă răsturnare de situaţie pe care unii dintre comentatori au etichetat-o drept un spoiler major, iar alţii ca pe o premisă esenţială a filmului, în stare să ofere o nouă direcţie francizei.

Aici informaţii despre alte 13 blockbustere aşteptate în această vară.

Te lăsăm să vezi mai jos imaginile, pentru a-ţi da seama că ceea ce mai demult numeam o zdruncinare din temelii a cronologiei seriei lansate de James Cameron ar putea fi mult mai mult: o reambalare la toate nivelurile a premiselor francizei şi o reinventare a personajelor sale principale. Recunoaştem că, dacă şi până acum apreciam potenţialul efectelor speciale şi al secvenţelor action din Terminator 5, de-abia acest trailer ne face să aşteptăm cu entuziasm premiera din iulie. Fără îndoială, Terminator: Genisys va face ca întreaga franciză să fie privită cu alţi ochi, creând o platformă solidă pentru eventuale continuări.

Arnold Schwarzenegger revine în rolul emblematic al carierei, de această dată în două versiuni. Emilia Clarke, de văzut acum şi în sezonul cinci din Urzeala tronurilor, este Sarah Connor, în timp ce Kyle Reese este interpretat de tot mai cunoscutul Jai Courtney. Dar starul trailerului este fără îndoială actorul australian Jason Clarke, în rolul unui surprinzător John Connor, o posibilă rampă de relansare a întregii francize.

Cum ţi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, Terminator: Genisys

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 15 aprilie 2015 10:14
NU VA UITATI LA TRAILER!!!! Este un urias spoiler in el.... eu cred ca strica definitiv un film care se anunta si asa slabut.
XShadowX pe 15 aprilie 2015 10:37
Imi era dor sa il vad pe Arnold din nou in rolul Terminatorului ;) , cu siguranta voi merge la acest film la cinema pentru ca merita toti banii
unkn0wn pe 15 aprilie 2015 10:59
L-au transformat pe John Connor thoamneee ce idioti.
M_il pe 15 aprilie 2015 11:32
"O posibila rampa de relansare"?Sa vezi ce-o sa se mai lanseze astia numai in filme low budget de acum inainte.Ma mentin la parerea ca filmul asta o sa f#t@ cariera cuiva.Ori nu sunt sanatosi la cap ori mai au eu un as in maneca care ar putea sub o forma sau alta sa mai salveze filmul asta.Eu cred c-o sa fie cel mai prost film din serie in ciuda faptului ca va marca bine la box office.Sun "n" factori care ne dau de inteles ca se indreapta precum titanicul spre iceberg:
1.Faze si cuvinte cheie repetate excesiv."i will be back " mi-a ajuns pana in gat ,"come with me if you want to live"," get out now ".Deci plm parca sunt un cd sarit care repeta mereu acelasi vers
2.Aceleasi tipuri de roboti vechi de 20 de ani ce urmeaza in mare aceleasi tipare .Nu poti sa vopsesti o dacia 1310 si sa zici ca e noua si ca e productie 2015.
3.Un arnold expirat(neavand legatura cu varsta) incapabil sa se reinventeze,plafonat
4.Lipsa unui umor moderat si de calitate precum in Terminator 2.Uitati-va in trailer si veti intelege ce vreau sa spun dupa discutia din masina in care arnold zambeste fals si la comanda.
5.Reciclari excesive.Cu riscul de a ma repeta :Aceleasi urmariri in trafic ,discutii si puncte cheie ce au loc in acelasi tip de imprejurari abordand acelasi tip de dileme.Acelasi tip de roboti dornici sa execute aceleasi miscari .
6.Senzatia ca de fapt urmaresti terminator 1,2 si 3 remasterizate si nu unul nou si original.

Ps.Exista posibilitatea sa ma insel dar eu unul cred ca acesta va fi cel mai slab din serie .T4 macar a avut cateva sclipiri de inteligenta si o mai mare doza de originalitate

1PepsiDeCapsuni pe 16 aprilie 2015 03:18
ca bine zici , f*t astia toata seria cu porcaria care se anunta . si terminator 4 a fost slab , dar asta o sa-l depaseasca cu siguranta .
DeadSea07 pe 15 aprilie 2015 12:08
Mama ce spoiler au pus ....
nu o sa ma mai duc la cinema sa vad filmul ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells