Nou concept-art pentru Godzilla

de Cristina Grigore în 18 Iul 2013
În seria de filme Millennium (1999-2004) Godzilla a avut 100 de metri înălţime

Studiourile Warner Bros şi Legendary Pictures au lansat ieri, în prima zi a Comic-Con-ului din San Diego, teaser-posterul lui Godzilla şi au continuat seria „dezvăluirilor” nu cu detalii despre film (deocamdată), ci cu o imagine concept-art ce oferă un indiciu despre cât de mare este monstrul pe care îl vom vedea în film.

Godzilla, în regia lui Gareth Edwards, autorul unei producţii independente de succes, Monsters, va ajunge în cinematografe în luna mai a anului viitor. Filmul vine la aproape 10 ani după Godzilla: Final Wars (2004), deşi studiourile Toho Film anunţaseră iniţial că au de gând să pună pe tuşă impresionantul personaj pentru o perioadă de timp nedeterminată. Versiunea 3D pe care Legendary Pictures şi Warner Bros vor să o aducă pe marele ecran a fost ideea lui Yoshimitsu Banno, regizorul lui Godzilla vs. Hedorah (1971), care nu a avut însă şi fonduri pentru a-şi susține proiectul.

Lucrul la noul Godzilla, ce se pare că nu va fi o continuare a peliculei americane din 1998, a început încă de anul trecut. La scenariu au lucrat pe rând David Callaham, Max Borenstein şi Frank Darabont, iar din distribuţie fac parte Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn şi Bryan Cranston.

Referitor la concept-art-ul prezentat, este interesant de ştiut că mărimea lui Godzilla a variat în decursul anilor în care s-a desfăşurat pe marele ecran, în seria Millennium (1999-2004) acesta ajungând la 100 de metri înălţime (în Godzilla: Final Wars).

Exploreaza subiecte similare:

godzilla, Monsters, Gojira: Fainaru u, Yoshimitsu Banno, Frank Darabont, Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 18 iulie 2013 11:26
conceptul-art arata interesant.....felul in care a aratat in filmul din 98..mi s-a parut grozav......insa am inteles ca il vor schimba acuma........ramane sa vedem trailerul....
alex_il_fenomeno pe 31 iulie 2013 15:58
Foarte frumos, ne duce cu gandul la multe...Sper sa fie un film memorabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells