Noi imagini din producția horror a lui Guillermo del Torro, Mama

de Cristina Grigore în 8 Ian 2013
Noi imagini din producția horror a lui Guillermo del Torro, Mama

Guillermo del Toro a început promovarea lui Mama încă din ultima parte a lui 2012, când a fost lansat și trailer-ul lui Mama, peliculă ce marchează debutul regizoral al lui Andres Muschietti și care are la bază scurtmetrajul său cu același nume. Ca producător executiv, Del Torro a avut un rol major în dezvoltarea proiectului, el fiind cel care l-a încurajat pe Muschietti să facă trecerea spre regie.

Noile imagini din film ne prezintă câteva cadre captivante ale producției, ce beneficiază, este de părere Del Toro, de simțul estetic remarcabil al lui Muschietti. Mama are o temă comună producției din 2010 a lui Del Toro, Don’t Be Afraid of the Dark – femei care au preferat să evite povara transformării în mame, dar care s-au achitat perfect de datorie când au fost puse în această situație.

Protagoniștii lui Mama sunt Anabel (Jessica Chastain) și Lucas (Nikolaj Coster-Waldau). Cei doi se văd nevoiți să le ia în grijă pe nepoatele lui Lucas, ai căror părinți muriseră în condiții misterioase. Pentru că au trait mai bine de cinci ani singure în pădure, după moartea părinților, fetele sunt la început sălbatice și înfricoșătoare, însă ajung să se obșnuiască cu viața alături de noii lor gardieni. Ceva misterios și malefic le urmează însă în casa lui Isabel și a lui Lucas, un spirit al întunericului pe care cele două fete îl numesc Mama.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 8 ianuarie 2013 11:11
Pare a fi un film horror bun din trailer . Abia astept sa-l vad !
rizea.alex70 pe 9 ianuarie 2013 00:24
Pare destul de bun...dar personal prefer sa vad supernatural pentru ca acolo vad si spirite si demoni si ingeri de toate....
MikkaelWolfganger pe 9 ianuarie 2013 19:33
Interesant...!
alex_il_fenomeno pe 15 februarie 2013 17:39
Uitandu-ma la cine regizeaza, sigur avem ce astepta.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells