Noi clipuri video din filmul Trupul lui Jennifer

de Gloria Sauciuc în 16 Sep 2009
Noi clipuri video din filmul Trupul lui Jennifer

L-am aşteptat cu sufletul la gură, acum îl avem - Trupul lui Jennifer. În şase clipuri de prezentare, mai satisfăcătoare decât un trailer, aceste fragmente "miniaturale" din film ne mai demontează un stereotip - după care Megan Fox n-ar şti să joace. Iată că joacă!

Ce avem mai exact? Momentul sacrificiului - Jennifer este prinsă de o trupă rock satanistă, urmând momentul incantațiilor, fragmentul în care personajul lui Megan Fox "consumă" un nefericit adolescent, încercarea lui Needy (Amanda Seyfried) de a-şi convinge prietenul că Jennifer este demonică, apoi încercarea ei de a-şi salva prietenul din ghearele "prietenei" şi colegei de clasă. Mai este o scenă, să o includem la categoria "Interzis sub 15 ani", cu cele două fete ca protagoniste.

 

 

 

 

 

 

 

 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
kensu pe 16 septembrie 2009 10:40
apropo de megan foxx cativa oameni care au lucrat la filmele transformers au dat pe internet o scrisoare deschisa in care spuneau adevarul despre adevarata megn foxx.tipa e misto dar mai mult apare in scene semi nud,sau cel putin asa e promovata.cat despre felul cum interpreteaza personajele e ok
Lori28 pe 16 septembrie 2009 11:47
in transformers megan fox a dat lectii de cum sa NU joci in film, aici - in trailerele de mai sus - vad o usoara imbunatatire a interpretarii.
mitrea mihai pe 16 septembrie 2009 12:30
Bestial! Extraordinar! Ce clipuri minunate! De cand asteptam "cu sufletul in gat" acest film! Nu am mai vazut un film cu vampiri demult! Ce filme stiti voi, cei de la Cinemagia, sa promovati! Numai filmele romanesti (Calatoria lui Gruber) sunt de 2 lei si nu trebuie promovate, ba din contra, le trebuie si o critica pe masura!
Anxious_Schizoid pe 16 septembrie 2009 14:58
Un actor este limitat de scenariu, mai poţi scoate ceva de la tine, de exemplu, o expresie facială care să trădeze emoţiile, însă doar atât, nu poţi să mergi dincole de scenariu. E vorba de context, un talent extraordinar e inutil în acest gen de film, care nu are ca target criticii de film, ci tinerii. Eu pun pariu că nu se va observa nicio diferenţă dintre jocul teatral al lui Megan Fox şi o actriţă cu mai multă îndemânare, pentru că rolul este limitat, ca şi în cazul filmului Transformers. Sincer, Kirsten Dunst nu ar fi făcut deloc o treabă mai bună decât Megan Fox, tind să cred că ar fi jucat chiar mai prost.

@kensu: mă cam îndoiesc de ce spui tu, mai ales că Megan Fox nu a apărut în nicio scenă seminud, nici măcar în costum de baie. Treaba asta cu scrisorile deschise mi se pare cam dubioasă, nu am mai auzit pe un producător spunând că a angajat un actor doar pentru că avea priză la public, pur şi simplu mi se pare o invenţie.

Până la urmă nu văd care e problema, că e frumoasă? Bravo ei.

andreim pe 16 septembrie 2009 15:00
adevarat mitrea ce ai spus ,chiar e super filmu si megan joace bine.si chiar filmele romanesti is de tot c a c a t u nici nu ar trebui sa se chinuie sa mai faca
Wonka pe 16 septembrie 2009 15:58
andreim nu ai inteles ce a vrut sa spuna mitrea , infine , clipurile astea sunt amuzante .
hater pe 16 septembrie 2009 17:23
meg fox e o nasoala fara talent.go away, girl.
SzvEn pe 16 septembrie 2009 18:49
dc zici asta a facut impresie buna fata in transformers
claudiu-daniel-lugoj pe 16 septembrie 2009 20:21
asta e un film fain,thriller cu scene horror,pare interesant.
ati gresit titlul pe 16 septembrie 2009 21:21
'megan fox sie sa joace doar prost' in filme care fac cat o ceapa degerata.
LunchBox pe 16 septembrie 2009 22:17
"Ce zici, Megan Fox stie sa joace?"
NU !

FarkaS pe 17 septembrie 2009 11:03
Controversa, picanteria si samanta de scandal - calea moderna spre saci de bani. Cel putin spre asta ar tinde acest film.
Florina0504 pe 17 septembrie 2009 12:25
Megan Fox is interpreteaza bn rolurile....nu atat de bn pe cat ma ateptam......si cat despre filmul transformes pot sa spun ca este bun...........prerea mea.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells