Nicolas Cage se va juca pe sine în filmul The Unbearable Weight of Massive Talent

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2019
Filmul este despre un actor care - având nevoie de bani și neîmplinit din punct de vedere creativ - este nevoit să accepte o ofertă de 1 milion de dolari

Lionsgate se află în faza finală de achiziționare a proiectului lui Nicolas Cage, The Unbearable Weight of Massive Talent/Copleșitoarea greutate a marelui talent, unde actorul va juca propriul rol, scrie Variety.

Proiectul vine la pachet cu angajamentul lui Tom Gormican de a regiza după un scenariu pe care el însuși l-a scris împreună cu Kevin Etten. Cage va semna producția sub marca Saturn Films, alături de Mike Nilon și de Kevin Turen.

Cage se va jua pe sine, un actor care - având nevoie de bani și neîmplinit din punct de vedere creativ - este nevoit (în ciuda voinței sale) să accepte o ofertă de 1 milion de dolari pentru a participa la petrecerea de aniversare a unui fan miliardar din Mexic. Atunci când lucrurile capătă o turnură primejdioasă, Cage trebuie să intre în pielea unora dintre personajele sale de acțiune pentru a scăpa dintr-o situație tot mai periculoasă.

Cage are o biografie amplă, care vine de la filmul său de debut din 1982 Fast Times at Ridgemont High (1982), urmat de rolul principal din Valley Girl (1983). Rolurile sale din prima parte a carierei cuprind The Cotton Club, Raising Arizona, Peggy Sue Got Married, Wild at Heart și Honeymoon in Vegas.

Cage a câștigat Oscarul pentru cel mai bun actor în 1995 cu Leaving Las Vegas și a mai jucat în The Rock, Face/Off și Con Air. A mai fost nominalizat pentru Adaptation, din 2002. Alte roluri notabile cuprind National Treasure, Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans, Kick-Ass, Ghost Rider, Dog Eat Dog, Mom and Dad și Mandy.

Etten este un scenarist veteran și producător executiv pentru Workaholics, Scrubs și Desperate Housewives. Alături de Gormican, este autorul seriei paranormale Ghosted.

Exploreaza subiecte similare:

Nicolas Cage, Leaving Las Vegas, Kevin Etten, Tom Gormican

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells